onsdag,

Lov är guldvärt! Det är så skönt att kunna sova hur länge man vill och inte behöva tänka på plugg nånting. Vi borde ha lov oftare.

Just nu sitter jag och försöker synka min Palm till dator, något som funkar ibland. Började så fort jag gick upp idag. Först var jag tvungen att ladda hem HotSync för att annars gick det inte att synka alls till datorn. Sen skulle jag ladda hem RealPlayer för PalmOne, men då strulade det. Det tog mig en och en halv timma att få hem det. OCh när jag väl kunnat sykronisera och fått över några låtar, då behöver mamma datorn och jag måste avbryta. Men hon är klar nu, men då funkar det nu naturligtvis inte.

Lovet än så länge har varit softa, chilla och ta det lugnt. Bara en massa filmkvällar och promenader. Var hos mig i fredags, ute i lördags, och cattis i söndags, hemma i måndags och hos ringen igår. Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag gör nåt alls. Sen imorrn är det Tuna Park, jag har aldrig varit där. Ska shoppa mycket nya kläder förhoppningsvis. Mamma har sagt att hon ska betala det mesta, så förhoppningsvis står det kvar. Hon är inte särskilt glad på mig, jag vet inte varför om jag ska vara helt ärlig. Igår när jag skulle till ringen blev hon megatjuri och tänkte först inte låta mig gå. Men jag gick iallafall. Men jag gick in garagevägen när jag kom hem och sa ingenting till dom. Så dom hade ingen aning när jag kom hem. Så nu måste jag säga till när jag är hemma, så att jag inte kommer in för sent. Fast det är väl inte värsta katastrofen.

/kh

lördag,

Idag har varit en softdag. Jag gick inte upp förrän halv tre och sen låg jag och glodde på gamla filmer som jag inte sett på evigheter. Har inte gjort nåt vettigt alls. Sebbe och Jocke kom förbi mig och väntade tills jag hade käkat. Sen gick vi förbi Cyntis och sen gick vi fyra hem till Hanna. Satt där ett tag och degade. Sen ut och gick. Men det var så jäkla kallt så vi gick in till mig istället. Precis som jag sa när vi gick hemifrån
- Vi kommer att sluta hemma hos mig ikväll.
Och det gjorde vi. Även om mitt rum ser ut som värsta bomnedslaget. Min bäddmadrass liger halvägs ner på golvet och resten är fullt av kuddar, täcken och filtar. Jag ska väl städa när jag orkar. Har ju ett helt lov framför mig. Men jag orkar inte planera så mycket. Ska antagligen med mamma, mormor och syster till Tuna Park på torsdag annars vet jag inte. Umgås med de andra som är hemma... Finns inte så mycket annat att ha för sig. Inte i del här delen av stan.

Ska väl sitta och dega här ett tag till. Jag orkar inte gå och lägga mig. Det är för tidigt. Jag kommer ändå inte kunna sova. Jag kommer vända på dygnet helt nu på lovet.

/kh


ROMME

Det vra riktigt roligt idag, och det gick mhycket bättre än vad jag trodde det skulle. Jag gjorde inte alls illa mig. Ganska skönt faktiskt.

Skulle vara på skolan 07:15 och bussen skulle gå halv. Satt brevid Emma både dit och hem. Tog inte riktigt två timmar. Väl där skulle man ställa sig i nummerordning och hämta ut sina skidor. Jag fick mina rätt snabbt och fick på mig pjäxorna utan att det tog en halvtimme. Jag och Hanna mjukstartade med barnbacken för att sen ta sittliften upp. Sen träffade jag de andra från klassen, åkte med dom ett tag sen gick vi och käkade. Sen åkte en massa mer. Till och med en svart backe. Det gick asdåligt, men backen var fortfarande svart. Fikade uppe i toppstugan sen åkte jag med Sofie, Linn, Jonas och några till. Några åk till och sen var det dags att lämna in skidorna. Men det fick bli ett störtlopp innan de lämnades tillbaka.
På bussen igen var jag väldigt trött och utmattad. Och uttråkad. Men jag fick låna Davids mobil så jag satt och lyssnade på den och spelade spel.

Nu ska jag käka, sen kanske det blir movienight här i huset, jag, Hanna och Cyntis. Får väl se om fler dyker upp.
/kh

tisdag,


MÅNDAG

En väldigt skön dag, ingen skola. Perfekt. Jag var hemma hela dagen. Låg i soffan, satt vid datan och var allmänt lat. Man borde ha fler såna dagar. Det var verkligen jätteskönt att bara slippa tänka på allt. Men jag lyckades ju inte hela dagen. På kvällen var jag tvungen att göra klart mitt fysikarbete. Men det blev klart och jag blev nöjd.

TISDAG

Halv studiedag today. Också mycket skönt. Först på skrivstudion var det tävling som gällde, eftersom att det var sista gången innan lovet. Sen SO, och då sitter vi i cafeterian och jobbar. Sen lunch och musik. Vi gick igen saker till provet veckan efter praoen. Sen fysik, men bara en halvtimme. Sofie och Natta redovisade sen drog vi. Ner på stan med Cattis och Matilda. Fikade på Wayne's och gick sen på stan ett tag. Riktigt trevligt fastän kylan utomhus och värmen inomhus. Sen bussen till Djäkne och solade. det behövde jag verkligen. Jag är riktigt trött på att känna mig vinterblek. Sen gick jag och Matilda ner på stan igen, i motvind. Vi tog bussen hem. Väl hemma fikade jag med mormor, mamma, Ronny och Thea. Thea hade köpt semlor åt oss. Det är ju trots allt semmeldagen. Fick en försenad födelsedagspresent också, av mormor. Hemstickade raggsockor i ett väldigt speciellt mönster, ändå rätt grymt. Och sen tvåhundra spänn. De ska jag nog spara till en konsert.

Jag vill gå på både Justin och Beyonce, men jag kommer nog bara att ha råd med en, men jag vet inte vilken jag ska välja. Jag är helt kär i Beyonces nya skiva, men jag älskar Justins Lovestoned. Vi får se hur det blir, Justin är ju också dyrare. Men just nu är det Fall Out Boy som gäller, exakt en månad dit idag!

Nu börjar Desperate Housewives, kan inte missa det! Cyntis ska komma hit och titta på det med mig, hon kommer nog snart hon.

/kh

lördag,


Vaknade för tre timmar sen. Har bara softat och pratat i telefon sen dess. Somnade runt två inatt. Först var jag på dansen, kom hem, duschade och gjorde mig iordning. Sen gick jag till gården och Love Sensation. Var där till elva ungefär. Men när jag började få ont i mitt dumma knä gav  upp. Gick ut och ringde till Hanna, bestämde att jag skulle komma dit ett tag. Hon skulle komma och möta mig. Och sen hör jag en röst som ropar mitt namn, det var Hanna. Hon stod och pratade med två mörka figurer, hon ropar att dom heter typ Per och Tomas elr nåt sånt. Och jag tror att Hanna har blivit galen och börjar snackar med främlingar sent på kvällen. Men när jag kommer fram är det bara Jeppe och Moberg. Vi snackar lite och jag blir mobbad för alla filmer som jag inte har sett elr hört talas om. Jag vet fortfarande inte vem Kenny Starfigher är....

Sen drog Jeppe och vi gick in till Hanna och käkade glass. Chokladsåsen var kladdig... Haha, det var chokladsås överallt. Jag hittade en jätteintressant tidning, Amelia. Det var typ fem uppslag om olika fetischer. Den roligaste var mumiefetischen. "Det är en konst att mumifiera någon!" Hahah.
Nu ska jag städa, det kommer folk hit tonight. Mammas och pappas gamla polare. Jag trodde inte de skulle komma alls. Så nu blir det ingen filmkväll här ikväll. Fett segt.. Och imorrn får inte folket komma eftersom att mamma och pappa ska jobba imorrn. Så vi får väl se hur det blir ikväll. Om det ens blir nåt hos någon.....

/kh

fredag,

Hola,

Har haft en rätt skön dag. Började inte förrän halv elva, men kom ändå till skolan runt nio. Jag skulle plugga och fixa lite grejer till skoltidningen. Pluggade franska och kemi och käkade frukost. Sen läxförhör i kemi, det gick väl ganska väl. För att ha läst igenom texten två gånger. Lunch, men jag drack bara vatten. Cafeterians frukostar är rätt mättande alltså. Sen matte, kom försent som vanligt. Det var problemlösning i klassrummet. OCh jag hjälpte inte till alls, palla det. Sen i slutet kom Cecilia och vi fick igen våra prov. det gick ju faktiskt bra. Jag som tyckte det gick asdåligt. Sen panikplugg innan franskaprovet, vilket nog gick som det brukar. Lite halvdåligt. English och sen nationella muntliga. Vilket  bara var roligt,

Sofie och Tina kommer och plockar upp mig om en timma. Då är det dansen som gäller. Sen kommer mamma och hämtar oss. Och sen är det väl bara att duscha och sen är det Love Sensation på gården. Får se om jag blir där hela kvällen. Jag kanske gör åt annat sen.

Hade världens konstigaste dröm inatt. Att alla miniräknare i hela världenvar böjbara och jag vet inte vad. Tror att jag har börjat komma in i en drömperidod igen. De kommer och går. :P

/kh


torsdag,

Ser på Vänner, jag älskar det programmet.

Skolan idag var hemsk, jag var så jäkla sur när det gick dåligt på matteprovet. Men som tur var lyckades mina underbara klasskamrater pigga upp mig, ni är verkligen guldvärda!
Dans imorron, jag ser fram emot det riktigt mycket. Det är första gången på en och halv vecka.

Helgen blir nog rätt lugn. Filmkväll med de bästa blir det lördag eller söndag. Vi ska hyra en massa äckliga skräckfilmer. Det blir nog riktigt trevligt. Sen på fredag är det Love Sensation, så dit och kolla läget ska jag väl. Sen får vi se vad som händer senare.

Åh, jag vill ha sommar nu. Käkade pizza igår med Lisa, Petra och Emma. Vi kom in på sommaren och började planera. Om allting blir av kommer det bli världens bästa sommar! Åh, sommaren 07, jag längtar som bara den!

/kh

onsdag, [v]

Alla hjärtans dag idag. Men inget särskilt så.

Det gick till och med bra på biologiförhöret idag, så nu kanske jag lyckas hålla mitt betyg. Ska snart ut med hunden, och gnäller. Men det är bra för att hon vill ha uppmärksamhet. Det är otroligt vad en sån dryg hund kan vara älskvärd.

Dans om en timma, måste få tag i mamma och sen käka nåt. Jag ska inte vara med 100%, förkylningen sitter fortfarande i lite grann. Sen blir det Alla hjärtans dag-firande med några av tjejerna. Vi hade ingenting för oss så det blev pizza på Amore ikväll, impulsbeslut.

Nu ska jag gå ut en sväng med fyrbentingen,

/kh

tisdag,

Var inte på världens bästa humör i morse. Det steg vid lunchen, tack vare alla underbara människor. Men sen såklart ska någon göra nåt som jag mig sur. Jag hatar Inger, vafan ar jag gjort henne? Jag blir riktigt jävla trött på henne. Typ en lektion för flera veckor sen pratade jag för mycket och nu tror hon att jag är blåst elr nåt? Hon är onaturligt långsint, hon och hennes rynkor kan väl bara gå i pension om nu alla elver är så hemska?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska ringa Sofie lite senare och fråga om den där jävla biologin. Har missat tre lektioner i rad och har världens typ megaläxförhör imorrn. Sen matteprov lektionen efter det. Jag pallar inte skolan nu.

Menmen, jag borde inte hetsa så mycket. Men jag hatar verkligen att ha en massa saker att göra, som är ubertråkiga. Jag vill bara göra nåt roligt. Typ dansa. Men imorrn får jag iaf det. Tur, jag är så rastlös att det bara spritter i kroppen. Jag hatar att inte få träna. Det är det värsta som finns.

hatkärlek

/kh


måndag,

LÖRDAG

Tog det lugnt på dagen och softade. Pratade i telefon och lite annat. Sen på kvällen vare filmnight hos Matilda med lite folk. Melodifestivalen först, sen lyckades vi se Harry Potter fyra. Sen kom pappa och hämtade mig, och lekte taxi åt killarna. Skjutsade hem David, Jeppe och Moberg:)

SÖNDAG

Kollade Anja och sen drog jag och Sofie ner på stan. Köpte världens grymmaste mössa. Jag är typ kär i den. Sen drygade jag och Sofie framför tv tills hon drog. Då gjorde jag HK-läxan, en fiskrätt. Det blev fan rätt lyckat. Sen renskrev jag svenskan och glodde på Tarzan. Den filmen är så jäkla komisk; "Mamma, är du säker på att vattnet är hygieniskt?"

MÅNDAG

Skolan var som vanligt rätt lugn på måndagar. Var inte med på gympan utan satt och skickade låtar till Cattis mobil. Gick hem och skulle ut med hunden. Hann inte så långt innan hon fick syn på syster och hennes friend komma hem från skolan. Doggy fick spratt och det var den promenaden.

Ska nog göra musikläxan nu. Har tänkt att jag ska göra alla läxor fram till lovet, vi får väl se om jag lyckas. Movienight med folket i helgen:) Skräckfilmsmaraton, haha:)

fredag,

Världshistoriens tråkigaste dag.

Jag fick inte gå till skolan idag, även om jag ville det. Så jag sov bort hela förmiddagen. Sen vid halv tolv kom mamma in med telefonen, det var en wakeupcall från Petra. Hostade ikapp med henne i en halvtimma. Sen såg jag på film och pratade med Cyntis och sen Emma på telefon. Sen ringde Bella och vi ställde in vår fika, jag kunde knappt stå på benen så det kändes inte som världens bästa ide.

Kollat på Hjälp för en stund sen, nu sitter jag här och är sugen på glass. Pappa kanske kan åka och köpa åt mig när han hämtar syrran. Han är trots allt för snäll för sitt eget bästa, det har vi konstaterat.

Måste ut imorrn, får se om det blir pulkaåkning. Syster betalade Romme åt mig idag, fett kul. Jag kommer bryta ben, :)

/kh

torsdag,

Har nyss laddat upp lite bilder på bilddagboken, några från helgen och sen från förra året också:)

Nationella idag, uppsatsen. Helt OK, sen hem till mig en snabbis jag och Fia för att sedan åka ner på stan och käka Donken. Konsert med skolan sen, hur kul som helst! Fett skön kille....
Höll på att tuppa av på bussen hem sen, förkylningen kom tillbaka rejält. Hem och sovit vilken jag typ gjort tills nu. Sen hamnade jag framför datan och nu sitter jag här.

Ska vara hemma imorrn, jag pallar inte vara sjuk i helgen.  Ska nog ändå ner och fika med Bella, det var så länge sen jag träffade henne ordentligt. Sen ska jag nog ta det lugnt med filmkväll. Inget spring iaf.

/kh

måndag,

Skolan idag var helt okej. Men det har blivit kallt igen, jag hatar kylan...
Hk först, skulle planera en måltid. Och Lisa måste lära sig att skilja på ett snällt skratt och ett elakt. För vi skulle aldrig förstöra för Jeppe. Svenskan var rätt seg, genomgång för nationella imorrn. Jag tycker synd om alla som är sjuka nu. Lunch, palla makaroner så vi gick till Alberts och tänkte stjäla bröd. Men jag och några till blev utkastade så det blev skolmat iaf. Matten var kul. Jag gjorde ingenting annat än att hjälpa killarna skriva upp extra elever på närvarolistan. Gympan var roligast, Archie är tillbaka, finally! Han är verkligen grym, och hur kul som helst. Han började imitera folk i klassen, jag skrattade så att jag grät...

Kom hem och gjorde toast i våffeljärnet, det är en konst kan jag säga. Såg på tv och sen nu ska jag plugga. Måste tvätta också, annars har jag inga kläder att ha imorrn. Jag måste verkligen köpa nya, men palla åka ner på stan. Haha,


Alla är sjuka, det är typ halva skolan borta snart... Alla ligger hemma med feber. Bara inte jag blir sjuk också, det funkar inte just nu. Funderar på att börja käka vitaminer för att stärka imunförsvaret elr nåt:P

/kh

underbara<3

Att det finns så underbara människor trodde jag knappt, <3
Ni är så jävla grymma, fan vad jag älskar er på riktigt!

Cattis, Petra, Cyntis, Emma, Sophia, Matilda, Natta, Lisa, Moberg, David, Jesper, Gustav, Ringen, Jonas, Anton och alla andra som jag inte kopplar just nu. Jag hade världens bästa kväll, jag älskar er fö att ni gjorde det här för mig, och för allas skull!<3

Och mamma och pappa, TACK!<3

Nu såhär i efterhand när jag tänker efter så har ni avslöjat er flera gånger, men jag fattade ingenting. Jag är så här blåögd, men det är väl lika bra.

Och grattis Cynthian som fyller år idag!<3 Hoppas du gillade presenten!


NI ÄR SÅ GRYMMA ATT MAN INTE KAN BESKRIVA DET!