fighting what wants to grab

Mitt huvud ramlar av. Jag är trött. Sovit för lite.
Vill fota men har ingen inspiration. Eller ork. Tid har jag väl, men jag sover hellre. Känns som om det går lite utför på den fronten. På andra fronter går det dock bättre, typ pengafronten. Känns bra med jobb.
Nu ska jag röra ihop en kladdkaka och plugga lite samhäll. På torsdag blir det en favorit i repris. Stentufft.

herodotes, anyone?

Jag älskar att Gevalia börjat med sina gamla reklamer igen. "När du får oväntat besök"


forever, if you don't mind

Nån kan ju bara skjuta mig nu. Jag vill ej, hehe.

Jag vill åka bort. Men det kommer ju inte hända än på ett tag. Blir väl Belgien nästa tror jag. I februari liksom. Men undra vem som kommer vara arton då? Just nu lever jag på att jag snart fyller arton. Det är ju fan långt kvar.... 125 dagar, och jag har inte räknat ut det. Det är birthday.se gjort. Snällt, verkligen.

To be or not to be?

Ingen kul dag att vara Klara. Jag är sjukt trött, funderade starkt på att skita i svenskan och dra hem och sova eftersom jag var så jävla trött. Men blev övertalad att stanna kvar. Nödlösningen blev till att gå till fina lilla KarreFarre och köpa sig en godispåse. Givetvis är den slut nu.
Gick hem på sockerenergi och däckade i soffan här hemma.
Drömde skitkonstiga saker. Till exempel att Nicole klättrade flera hundra meter upp i luften på en repstege upp till en luftballong. Och så höll hon på att ramla när hon kom ner igen. Men hon klarade sig. Det gjorde inte de andra människorna, för snart började det regna människor och ingen överlevde.
Det enda som hördes var susen från de fallande människorna och jämmer. Nu är jag slut i huvudet. Stalin, here I come!

To the ground

Okey, nånting har hänt med mig. Igår var jag ute och sprang, idag sprang jag på orienteringen på gympan och nu sitter jag och pluggar. Varvar uppslagningen av engelskaord från historiaboken men lite bloggning. Hehe.
Tack vare Malin som jag pluggar faktiskt. Bara för att hon hade gjort hur mkt som helst i helgen kände jag att jag inte vill vara sämre. Så har laddat upp med lite Bob Marley, Coldplay och The Jam så får vi hoppas på att det går bra. Lyckades faktiskt stänga av tvn efter Miami Ink, framsetg för mig.

Och en till sak. Min syster har bakat kladdkaka och jag är inte ens sugen ?! Det är ju typ som att vara missbrukare men inte vilja ha sin lilla fix.... Eller okey, möjligtvis överdrift. MÖJLIGTVIS.

Okey, nej..... Tröttnat lite lagom mycket på Coldplay nu, vill ha deras nya, orkar inte Parachutes för tillfället. Nu bytte jag cd. Jusste, The Black and White Album med The Hives mycket trevligt.  Hörs!

Tomorrow is today

Idag klockan halv nio kollade jag i min kalender för nästa vecka. Upptäckte att jag ska baka till nio imorrn bitti. Kul så det var bara att köra iväg till affären och handla choklad, nu luktar det kladdkaka i hela huset. Älskar't....


In a way

Känns som hela veckans tema var konstiga saker man gjort när man var mindre. Det var Nicole som drog igång det hela med en liten historia, men den kan jag inte berätta. Det ska blir hennes partytrick ikväll...
Men här är en utav de konstiga saker:
* Någon gång på lågstadiet var jag desperat för ett husdjur. Droppen blev när min bästa kompis fick en katt. Kattjäveln var hemsk, den hoppade upp och klöste en i tårna när man gick upp för trappan.
Men jag ville verkligen ha den där katten, men inte skulle mina föräldrar köpa en åt mig. Så jag bestämde mig för att jag skulle ha en till varje pris. Och eftersom min veckopeng låt på 25 kr så var att köpa en katt inget alternativ. Så vad jag gjorde var att jag bestämde mig för att jag hade en katt.
När jag kom hem från skolan så smet jag in genom dörren, katten fick ju inte rymma.
Jag smugglade med mig mat upp till mitt rum efter middagen för att katten måste ju äta nåt. 
Jag kelade med "den", för alla vet att katter behöver kärlek.

Tur att jag inte är så där onormal fortfarande.

Father to daughter

Har varit ute och övningskörat. Gick riktigt fint trots att pappa tvingade mig av och på E18 i princip hela tiden. Nästa gång ska jag jävlas lite och inte köra ditt han vill. Billigt nöje som fan.

Nu ska jag undersöka om jag kan införa lite musik till mig jättefina, jättelilla, jättebra mobil.

Letting it in

Jag har aldrig mått så bra när jag mått så dåligt.
Precis när förbandet skulle gå på, de var för övrigt bra och hette Albert Hammond, Jr så fick jag så jävla ont i magen, det kändes som om jag skulle spy när som helst. Inte kul. Hade lyckats ta mig fram till stängslet i den andra sektionen, och ville inte släppa platsen. Även om killen brevid mig verkade tycka att jag skulle det.
Jävlar vad den killen hade höfter alltså! Hela tiden försökte han knuffa bort mig, men jag har min taktik och fick behålla min plats.
Stod väl där en halvtimma in i konsterten, sen pallade jag inte mer. Det gick verkligen inte, så jag gick bakåt och vid det här laget hade jag utöver det magonda, även huvudvärk som en sate och ont i hjärtat och svårt att andas. Gick och satte mig längre bak och där var det skönt.
Men fick en riktig attack ochdet gjorde så jävla ont! Tårana bara rann ner för kinderna utan att jag kunde göra nåt, och vilken låt kommer inte ? Jo, Fix You. Tog åt mig lite personligt från Chris och resten av brorsorna och glömde bort mitt magont.

Det är så som riktig musik är. Man glömmer bort sig själv och allt som finns är musiken.

Har haft en underbar kväll, och Sara och Emma var trevligt sällskap. Och förlåt Sara för att vi pratade så mycket om jobbet!
Ni som ska dit imorgon kommer inte att bli besvikna, det var som en utomkroppslig resa för mig. På bästa nivån. Nu ska jag sova, gott och lyckligt. Tack för mig!

A new breath

Jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med detta inlägg, men ett gott försök är det värt. Har på senaste dagarna tittat inte på en kompis blogg och blivit otroligt inspirerad av sättet hon skriver på.
Dagens tankar har mest kretsat kring historian som ska vara inne imorgon. Och jag har lite smått panik eftersom att vi in tvåan inte kommer att få några som helst ordlistor. Och ni som träffar mig dagligen har antingen sett min historiabok eller har den själv. Den är väl på uppskattningsvis 1300 sidor och pure engelska.
Ibland är den trevligt, när man endast ska läsa ett uppslag och det är en stor bild över hälften. Men de tillfällena kommer alldeles för sällan.

Nu sitter jag och renskriver så långt jag har kommit... Vilket inte är tillräckligt långt. Så sitter väl kanske en timma till sen ska jag krypa ner i min otroligt sköna 1.20 säng och drömma sött.
Mumma.

Livet har sina goda stunder

Jag har jobbat idag. Och varje gång någon beställer en Happy Meal av mig och jag frågar den klassiska frågan - Ska det vara äpplen eller morötter till det? så blir jag alltid lika förvånad när ett barn säger att de vill ha morötter. Vilket normal unge vill ha morötter med sin leksak? Nej, de är konstiga. Jag var aldrig så när jag var liten.

Fishbone straight

Laddat upp in för plugget. Ätit den sedan igår obligatoriska knäckemackan med ost, och ett glas oboy till det. Kollad bilddagboken, facebook, bloggkoll och diverse andra sidor. Taggat 18-årsdagen med Miami Ink och ska nu ta tag i allt vad marginalprodukt heter. Pallar inte hamna efter mer än vad jag redan gör, eftersom hela helgen kräver jobb, jobb och lite mer jobb. Sen ska jag väl ägna lite tid till de vänner jag har.
Samhällsekonomin väntar.... host

A love is back

Sjuk idag med.
Men vid fyra fick jag skjuts till skolan av mamma, sprang in och hämtade lite böcker som nu gett mitt nackont. Internationell ekonomi och Vem kan slå Fredrik och Filip var väl kanske inte världsklass....
Men jag och mamma åkte iaf till Erikslund och jag fick ett nytt Bamselypsyl. Mitt andra blev överkört av en bitterfitta i permobil för tre veckor sen.
Hänt sen senast har jag nytt godis. Knäckebrödsmackor med hushållsost och O'boy på laktosfri mjölk.
Och när jag får pengar ska jag fan köpa mig några Buffy-säsonger på dvd. Saknar den gamla besattheten lite.

Turns to dust

Jag har massa fotoideer, men inte orken till att utföra dom. Stannade hemma från skolan idag eftersom hela mitt huvud är igensnorat. Och igår hände en såndär sak som bara får mig att tycka synd om mig själv, även fast jag inte borde. Men jag hade precis klarat mig genom jobbet med en förkylning på g, ätit halvkall mat men faktiskt kommit i säng hyfsat tidigt.... Jag lägger mig och kollar på TV4 Fakta ett tag och stänger sen av TV:n. Och det regnar ute.... Och nån har ställt skottkärran precis utanför mitt fönster, under stuprännan. Och när det droppar ner och det fina droppljudet hörs.....
Efter en och en halv timma fick jag nog och gick och lade mig i soffan istället.

Usch jag hatar sånt. Hatar också såna människor som inte jag se saker från nån annans perspektiv än sitt eget. Som vill att man ska göra saker för som, och skita i vilka dåliga konsekvenser det har för en annan.

It's coming back up again

Ångestfyllda söndag. I miss the old at times like this.

Thrill me

Dagens diet kommer att bestå av chips och te. Vill verkligen inte vara sjuk imorgon. Jobbar imorrn och jag vill verkligen inte sjukanmäla mig. Så jag ska nog göra ett kollage av bilder och så. Vill ha upp lite saker på mitt rum. La vie en rose får underhålla mig under tiden.

If you only try hard enough

Idag har jag träffat min lilla Bella. Det var mys. Hon påpekade en fin sak för mig. Men jag vet inte om det stämmer. Att Mark Levengood pratar mer och mer finlandssvenska för varje år som går ? Ska forska i saken om jag hinner, nu ska jag återgå till mitt fixande....

Never before seen



Lyssnar på denna låt nu. Taggar  strax party med att sova en liten stund, sen ska jag fixa mig. Idag när jag cyklade hem såg jag en kvinna som var ute och sprang. Kände igen henne sen Önsta. Men det roliga var att hon såg ut som en hundvalp när hon sprang.

And I can be true

Min farmor satt över axel till mig när jag skrev det förra inlägget, så det kändes lite kvävande.

Men iaf, måste träna upp mitt psyke. Jag hatar att springa. Vissa beskriver det som om man slutar tänka på allt när de springer. Men för mig är det tvärtom. Jag tänker alldeles för mycket och jag kan verkligen inte koppla av. Och ska jag klara det där dumma testet så måste jag fan fixa det här. Annars bjuder helgen på lite fest och härligt umgänge. Puss på helg, bara en skoldag kvar nu.

Different colours everywhere you go

Konstig jag är kan man tycka. Var vråltrött när jag kom hem från skolan, sov en stund men var fortfarande sjukt trött.... Och jag ville verkligen inte. Har städat mitt rum lite, och försökt fixa lokal, men det har väl inte gått så bra. Jag vill verkligen ha fest på fredag, jag vill. Känns som om det var alltför längesen, även om det senast va i lördags. Men jag hade jobbat på dagen och det kändes som om jag skulle somna hela tiden jag var där. Men annars var det riktigt mys.
 Nu ska jag kolla mitt jobbschema, försöka klura ut en helg man kan boka lokal långt i förväg, duscha och sen sova på mitt nystädade rum.

in the wind

Just ätit mig mätt på bulldeg och x antal bullar. Känns som om det är höst med tanke på att det blir mörkt klockan nio. Lite sorgligt. Livet är som vanligt, varken bättre eller sämre. Tur är väl det. Snart måste jag ut och fota. Kliar lite i fingrarna, men känns som om jag inte har tiden, tålamodet eller orken på dagarna. Energin kommer på kvällen. Nu ska jag sova, PUSS!