the seal

Sitter i soffan och myser med min söta lilla kolibri, min dator med andra ord. As we speak så ligger min hund och på vardagsrumsmattan och gnäller i sömnen..
Jag kollar på Män som hatar kvinnor på dvd. Imorrn väntar skolan klockan åtta också, så ska sitta och pilla lite på mitt engelska-arbete.

Och sen är det klart, Sälen över nyår med lite brudar, kommer bli oorganiserat kaos och det kommer vara underbart!! Är sjukt äckligt jävla taggad. Vill bara jobba satan tills dess och och spendera alla mina pengar. Hm, ska kanske kolla skidkläder nu. En dag i backen kommer det ju bli iaf.


confessions

Förstår fortfarande ingenting, men efter vad som är nu så är det lite bättre iaf. Hoppas jag. Ska looka into myself lite. Ska försöka lista ut det. Och det är en person som kommer få veta om jag kommer fram till nåt. Det är en person som förtjänar att veta. Men hur gärna jag än vill lova att jag kan gå till grunden med detta så kan jag inte. För jag trodde jag visste, men sedan var jag så fel ute ändå.

Ska snart dricka thé, sen var det väl någon som fyllde år igår och det ryktas champagne? haha. Skönt iaf att inte jobba på hela helgen. Intse förrän på onsdag ska jag infinna mig på Stenby. Imorrn ska jag återuppta en hobby som jag inte haft tid för. Ska bli kul. Får se hur det går bara.

Nu är nog mitt thévatten klart. Over and out!

wierdness

lalala, sitter i soffan med min lilla dator, för den som undrar. har faktiskt pluggat rätt mycket idag trots att jag inte har nån läxa till imorrn. borde inte skriva att jag ska städa för då kommer jag väl ändå inte göra, antar jag.
Taggar till onsdag och ska försöka fixa fredagstioden på¨jobbet så att jag kan dansa lite på fredag också.

Måste tvätta lite grann också, bör fixa till mina äckliga jobbkläder till min lilla runda på McD stenby imorrn. min blogg är som en liten komihåglista!! gillar min kalender också, fast ska pimpa den lite okcås..... hörs då:)