SÖNDAG 29 APRIL

Stan idag var ett sttort glädjetåg :)

Hittade den perfekta klänningen till Önstagalan.
Inhandlade också valborgskläder. En gul klänning från Gina, vita leggings och ett vitt bälte.

Har nu Photoshoppat lite, Matilda var här och lärde mig lite saker. Men nu ska jag sova.

PUSSSSSSSSSSSS

28/29 APRIL

Ska snart sova, snabbt inlägg bara.

Ikväll har det varit chillkväll till tusen. Drog till Bella runt åtta och kollade på You Got Served, men vi pallade inte med storyn så vi snabbspolade till dansnummrerna. Dom är ju så grymma!
Sen dunka musik och snacka dans, hur kul som helst!
Tack vännen för en underbart trevlig kväll!<3

Var väl hemma vid halv elva. Ville inte åka senare, cyklade från gidde så det kändes bäst att dra då. Kommer hem och ser pappa på taket. Han står och spejar efter tv-masten. Han ska sätta upp en antenn ¨på taket åt mig så att jag kan ha boxen inne på mitt rum. Och då kan det ju vara kul att rikta den åt rätt håll.
Som den grupptrycksmänniska jag är så vile jag också upp på taket, och det var faktiskt rätt mysig där. Vi borde ställa en sån där vedeldad pool där, typ jacuzzi:P
Ringde till min bästa som satt i en jacuzzi hemma hos Lisa. Så jag fick äta glass solo.


Imorrn blir det stan med cyntis en snabbis, köpa klänning, leggings och sen hämta ut bilderna som varit inne på framkallning. Hoppas dom blev bra. Och sen blir det hårfixning för hela slanten.Ska färga och sätta i löshår. Sen ska jag försöka träffa pojken också, men han har utbildning i stort sett hela dagen. Så det får väl bli på kvällen det då.

Nej, nu ska jag ta bort mascaran och borsta tänderna. Och sen krypa ner i sängen och glo på min älskade kanal, TV4 FAKTA. Hahah, jag är lite av en nörd. Men jag håller huvudet lika högt föt det:P

puss och godnatt, och kärlek till alla människor!!

Särskilt till de närmsta, ni vet vilka ni är. Bara tack liksom, tack för att ni inte dömer, och för att ni lyssnar och för att ni finns där, ni betyder verkligen så mycket!<333333333
Och Jakob, tack för att du gör mig glad! Jag kan helt enkelt inte vara på dåligt humör när jag är med dig. Jag älskar dig<3

KLARA

KLARA

http://klarah-.bilddagboken.se

ONSDAG 25 APRIL

Jag ska snart sova tror jag. Måste skriva om Charles Darwin först en snabbis bara, så att inte Kjelle blir sur. Skulle lämna in den i fredags egentligen, men det hade inte jag fattat.

Franska prov idag klockan åtta, sen SO, men jag jobbade med HKn istället, den känns lite viktigare. Sen svenska, vi såg på Tjenare Kungen, men den har jag sett så många gånger så jag stoppade i mina hörlurar i öronen och sov. Nu har jag håltimma fram till ett, eftersom vi har komp.ledigt på gympan. Fett skönt.

Sen ikväll är det dans, och sen måste jag väl göra lite SO, det känns inte så kul. Men kommer man väl igång är den klar på en timma. Vilket är bra. Ska skriva min Darwin sida nu då...

LÖRDAG 21 APRIL

Denna vecka måste varit den absolut stressigaste denna termin. Två arbeten som skulle vara inne i måndags, engelskaprov på tisdagen och nationella i matte på torsdagen. Och sen har vi suttit och redigerat skoltidningen på alla våra lediga stunder. Det är tävlingsnummret som ska vara inne nu, nästa vecka ska det in så det gäller att få klart det.  Och sen var jag tvungen att boka Herrfallet, och innan jag kunde göra det så dök det ju upp tusen problem så klart.

Men skolveckan är slut, arbetena är inlämnade, proven är avklarade, tidningen är i stort sett klar och Herrfallet är bokat 30/5-1/6. Så lättnaden är stor.

Var med pojkvännen igår. Vi gick till Ica Grytan och köpte godis, sen drog vi till Emma och kollade på film. Petra hade med sig Little Miss Sunshine och Step Up. Båda filmerna ville jag asgärna se. Men så klart somnar jag när vi ser på Step Up.
Sen hem till mig och sen sov han hos mig :)

Sen ikväll blir det wannabe sommarkväll med the ones :)



Tack älskling för att du gör mig så glad. <3

TISDAG 17 APRIL

Den här dagen har verkligen inte hört till de bästa. Verkligen, verkligen inte. Jag försov mig i morse och hann inte äta någon frukost, sen när jag ska till skolan kan ju inte låsa upp cykelhelvetet. Men efter tio minuters försökande/svärande så lyckas jag iaf få upp låset och jag bikar till skolan. Väl framme är jag jättestressad, kommer upp till datasalen. Och vi har inte ens börjat. Det är alltid så, när man stressar allra mest så kommer man fram och det visar sig att man inte alls behövt stressa.
På SO:n fick jag ingenting gjort. Istället sprang jag och Petra runt och letade efter folk. Vi tänkte vi skulle fixa lite med Önstagalan eftersom vi ändå inte hade någon lust att jobba. Men det gick ju som det gick. Hon vi behövde prata med var ändå inte där. Sen fick jag lite hjälp av Robert att fixa grejer till vår klassresa till Herrfallet, så nu är det också gjort.
Sen lunch, jag åt bara pasta och salt. Det var inte särskilt smart med tanke på att jag har en massa sprickor i  mina läppar. Sen musik, vilket fick mig på bra humör - ett tag iaf. Fick tillbaka provet, och resultatet var mycket bättre än förväntat. Fysiken var helt okej, men sen engelska. Och engelskaprov. Och jag hade pluggat - om plugga också innebär att titta på böckerna. Men jag har något att säga till moi defence, jag pluggade svenska hela dagen igår. Och lyckades få klart hela arbetet och skickade iväg det. Det känns jäkligt skönt.

Nu ska jag duka fram, mamma har lagar köttbullar och potatis åt oss. Hon och pappa ska äta salt sill, snacka om Emil i Lönneberga här : ) Sen ska jag nog dega framför tvn, syrran har bakat brownies. Ska väl iaf smaka. Sen ska jag nog ut och gå. Jag kom nämligen fram till att mitt dåliga humör beror på att jag inte har tränat på ett tag.

Peace bre.

MÅNDAG 16 APRIL

Haha, jag upptäckte nyss att alla mina bloggar denna månad är döpta "MARS", fast än det är april :
)

Åh, idag är en riktigt bra dag. 1 månad. Och jag vet att det inte är mycket, men ni vet inte hur bra den här månaden har varit. Och fler blir det : ) Åh, jag vet att det kanske är fett klyschigt, men det kan inte hjälpas. Om det är något jag har lärt mig under åren jag levt så är det att man inte ska skämmas för sina känslor. Och det tänker jag verkligen inte göra, jag vill inte göra det! åh, jag mår så sanslöst bra just nu. :D Det är sjukt hur en människa kan få en annan att må såhär bra, men så är det. Du är verkligen världens bästa. Jag vet inte hur jag har klarat mig utan dig så här länge<3

16/3-07


FREDAG 13 MARS

Inte värsta otursdagen för mig iallafall.

Först skola, sen hem. Satte mig på baksidan i en solstol och somnade ett tag. Det var så himla skönt att få solen i ansiktet, då känns det verkligen som sommar. Sen mötte jag upp Sophia utanför korsningen och vi cyklade till V-åshallen för att kolla handboll. Det var riktigt roligt, hahaha. Jag har inte skrattat så mycket på hela veckan tror jag. =)

Efter den matchen, som dom för övrigt vann över nåt Täbylag, cyklade jag vidare ner på stan. Kom dit och upptäckte att dansen var tio minuter sen. Satt och diskuterade lärare och sånt med de andra. Sen körde vi igång, gick igenom en dans som jag inte kan alls, men det gick hyfsat. Sen uppvärming och lite styrka. Så skönt att träna efter påsklovet, jag älskar känslan efter man har tränat.

Sen hem och käkade mat. Dush och sen dök Matilda och min boy upp, och Gustav lite senare. Men dom övergav mig för fyrtio minuter sen. Alla fyra var stentrötta, jag måste snart gå och lägga mig. Ska upp rätt tidigt imorrn, runt nio. Sen tio i tio ska vi träffas i korsningen för ännu mer handboll.


Jag hatar när andra inte mår bra... Nu när jag skälv trivs så mycket med hur allting är så vill jag bara att alla andra ska känna samma sak. Och sen, när allting verkar vara nästintill perfekt så går allting i tusen bitar. Om bara alla kunde vara så lyckliga som jag är nu.

Du är verkligen bäst. Det menar jag, jag har aldrig menat något så mycket.
Du är helt underbar. Tack för att du finns!<3

TORSDAG 12 MARS


Fett segt med skola, jag är helt omotiverad. Jag orkar inte göra ett skit. Har SO nu, men han har ju ändå ingen koll på oss om vi jobbar eller inte, och orkar man inte så gör man inte det. Ska göra nåt arbete om Kina och USA, har väl skrivit lite grann. Ska vara inne om två veckor, jag får väl jobba i helgen eller nåt sånt. Jag bryr mig inte mycket alls.

Nu väntar jag bara på mat, jag är så himla hungrig... Det blev inte så mycket till frukost, så nu vill jag verkligen ha maaaaaaaaaat!!
Sen matte, får väl se om jag hamnat efter mycket nu eftersom att jag inte gick på den igår. Sen bild, orka det. Bild är typ det ämnet som jag satsar minst på. Man får ju ändå ta bort ett ämne, så vafan ska jag rita och hålla på då för?
Slöjd sedan, tror att jag kommer att vara fett flummig. Jag blir alltid det på torsdagar...
Sen efter skolan ska jag, Linda och Cynthian hem till mig tror jag. Ska sätta i Lindas löshår åt henne, hoppas hon blir nöjd bara :P





Jag är verkligen så glad att jag har dig, <3

MÅNDAG 9 MARS

Tillbaka igen, vet inte hur länge.... Jag har blivit fett dålig på att skriva, får väl se om jag kan ta igen mig..

Softar nu ett tag, orkar inte göra så mycket annat. Lagade mat för ett tag sen och snart ska jag ut med hunden. Måste plugga lite också, typiskt mig att göra det sista dagen. Men det är inte så mycket att göra åt saken.

Åh, jag är så less på mina föräldrar. Dom tjatar ju hela tiden, och visst det är dom kanske berättigade till. Men om dom ber en göra tre saker, och man gör två då behöver dom ju inte bete sig som om världen håller på att gå under. Och visst fattar jag att vissa saker måste göras, typ gå ut med hunden. Men när man väl är på g så inte fan gör det fortare att komma ut om dom ställer sig och påpekar att det tog lång tid...

Nej, nu ska jag gå en ordentlig runda... Fast jag lämnar av hunden är hemma innan jag går iväg alldeles för långt, hon är så seg att gå med. Nej, nu måste jag väl gå innan jag råkar illa ut :P