måndag,




Redovisning på hemkunskapen idag, det gick uberdåligt. Men hade fett kul på gympan sen, spelade spökboll, hemlige riddaren och killerball, som vi för övrigt döpte om till "ombytarball". Efter skolan gick jag och Cyntis hem till mig och sen drog hon runt fyra. Jag pluggade och sen hängde med mamma som skulle skjutsa Thea med vänner till deras dans. Efter det fick jag guida mamma hem till Cattis, vilket verkligen inte var enkelt. Jag hittar inte i den delen av stan.

Nu ska jag skicka iväg en sak till Josefin och sen ringa Fia och se om det är okej att jag komme och hämta the Sims 2, min syster har tjatat hur länge som helst.



9E, NI ÄR BÄST<3

/kh

torsdag - söndag

Torsdag

Hade ingen slöjd så jag, Cattis och Micka drog ner på stan. Fixade lite stuff sen tog vi en fika på Gränden. Sen drog Micka hem och vi tog bussen till Cattis och sen gick jag och solade. Tog bussen hem och skulle plugga matte, men jag tog bara en massa  kort på hunden.

Fredag

Matten gick inte bra alls, inte nöjd för fem öre. Efter skolan gick jag hem och sov. Vaknade halv sex och fick panik, jag trodde min dans började sex. Men det gjorde den inte, den började 18:15. Var tvungen att ta bussen ner, men kom ändå tidigt. Efter dansen käkade jag Spicy Hot och sen kom Jocke, Sebbe och Jonas hem till mig. De fick vänta på mig när jag duschade, sen gick vi och mötte Cyntis & Hanna. De hade Sten och Victor med sig, så det blev ett halvt snöbollskrig. Sen kom Jesper Och Moberg förbi, de skulle till Gustav och se på Hjälp!.... Vi sa hejdå till Sten och Krull och sen gick vi hem till Lindgren och spelade poker. Gick rätt trögt, så fem över halv elva gick vi ut och skulle åka pulka. Sebbe drog hem, han skulle till Sthlm på lördagen. Vi mötte upp Moberg, Jeppe och Gustav vid Murgrönan och var där ett litet tag, men det var så jäkla kallt, så Jeppe åkte hem och resten gick hem till mig och såg på Eva & Adam..

Lördag

Vaknade tio i nio, och undrade när jag skulle bli gratulerad. Pallade inte vänta utan gick upp. Sen fick jag frukost på sängen och presenter. Pratade i telefon med de flesta människor, satt i telefon mellan tolv och två. Sen ringde Cattis och undrade om hon kunde komma, vilket hon fick. Snackade ett bra tag och gick sedan och brände en skiva till nästa helg. Sen kom Cyntis så vi satt vid datan ett tag alla tre, sen skulle Cattis hem och käka, så hon drog. Jag och Cyntis satt vid datan och sen drog hon. Jag hoppade in i duschen och medan jag duschade kom Jocke och Sebbe förbi, de gick igen men kom tillbaka lite senare. Jag fick en liten present, en Daimchoklad.
Sen gick hela familjen ut och käkade på Ruffino, sen sprang jag till bio och träffade tjejerna. Allihop, Cattis, Petra, Emma, Frida, Fia, Bella, Hanna, Natta och Sofie. De bjöd mig på bio, Allt om min buske. Den var jävligt rolig=)
Efter filmen väntade vi på att killarnas film, Rocky skulle gå klart, sen träffade vi dom en snabbis. De fick skjuts hem och vi väntade inne på McDonalds tills bussen skulle gå. Cattis, Emma och Matilda åkte med Emmas pappa hem och resten av oss tog bussen, utom Bella. Hon gick hem.
Jag och Petra gick hem till mig, hennes mamma hämtade henne hos mig och jag kom fram till att jag var alldeles för trött för att dra till Emma, så jag satt vid datan och sen sov jag

Söndag

Jag vaknade jättetidigt och trodde jag var sen till skolan, men sen insåg jag att det var söndag och somnade om.Vaknade och glodde lite på tv, gick inte upp förrän klockan tre, det var himmelrike! Räknade lite matte, men det gick inte så bra. Satte på mina nya Lasseskivor och försökte lägga in låtar på min mobil, men det var såklart wma-format på dem och det tar inte min mobil, så jag måste konvertera dem. Men det orkar jag inte nu. Har dans om tjugo minuter, men jag orkar verkligen inte. Är fortfarande rätt trött efter gårdagen!

Imorrn är det hemkunskap klockan nio, och jag ska redovisa. Jag är inte alls förberedd. Men skitsamma, nu måste jag plugga matte. Ska nog lägga mig och läsa lite sen, har flera påbörjade böcker...

/kh

 

onsdag,

Försöker få tag i Nina och fråga när dansen börjar, men hon svarar så klart inte.

Antingen kvart i sex, elr kvart över.

Idag har jag bara varit på en lektion, franska. Men Alex och någon mer från Europa kom och snackade, sen hann vi bara med en uppgift, sen gick jag hem. Bytte om och drog till JB med Hanna, där var det trevligt. Sen på stan och fikade på Gränden med Hanna och Sala-Emil som vi träffade på JB. Sen gå på stan lite och sen hem.

Snart jag jag dansa och sen måste jag jobba lite med matten. Jag har diagnos på fredag....Helvete!

Åh, jag fattar inte, kan inte folk fatta ett skämt? Fett störande!

/kh

I'm sorry,

Kollar på slutet av Grey's anatomy, jag älskar det tvprogrammet! =)

Idag har varit en toppendag. Efter skolan skulle jag och Cyntis hem till henne och kolla på hennes nya hus. Men vi träffade Cattis och snackade ett tag med henne. Sen stack vi hem till Cyntis, käkade sen gick vi ut och jag visade henne närmaste busshållplats. Hon hittar inte i den delen av gryta. Sen skulle hon på dans och jag gick hem och gjorde mat, käkade och sen pratade jag med Cattis. Vi hade bestämt att vi skulle sola efter min dans, men de stängde nio, och inte tio som vi trodde. Men lika bra det för då hann jag hem till Grey's anatomy.

Åh, jag tog just världens bästa dansklass!
Jag var till och social, något jag inte brukar vara särskilt mycket. Körde på hela tiden, svetten riktigt rann. Det var så jäkla skönt, precis jag jag behövde!

Imorrn kommer Alex o nån mer till Önsta och ska snacka om Europa, åtta på morgonen. Enda lektionen för mig och Hanna som ska testa på JB mellan tio och två. Hahha, det kommer bli en upplevelse=)

/kh

vintern har kommit,

Sitter här framför tvn, ska snart sättta igång med mitt HK-arbete. Så att jag fått det klart. Det är Cityakuten på TV.

Idag fyller syster år, grattis! Hon fick två diadem av mig, sen fick hon Pirates of the Caribean 2 på DVD, en tröja, läppglans, en concealer och en sminkväska.

Åkte direkt ner på stan och köpte en BH, och systers present. Sen när jag kom hem somnade jag direkt, sen var det mat och presentöppning. Sen nu sitter jag här.

Imorrn är det Skol-SM för killar, Matilda, Cattis och Lina ska sitta i sekretariatet. Jag tänkte smita ner dit om jag får chansen, men antagligen blir det inte så. Jag inga hål imorrn, och jag tror inte att jag kan smita från några lektioner.

/kh

Let it show


Sitter här, har nyss käkat frukost. Är hemma iallafall. Det var nära att vi var tvungna att sova kvar hos farmor eftersom att det snöade så pass mycket, men vi kom iväg iallafall.
Vi kom väl dit runt en sextiden tror jag. Det snöade asmycket när vi skulle åka dit, men såg knappt bilen framför. Sen vid Surahammar svängde en bil med släp ut precis innan oss. Den hade inga lysen alls, man såg den inte. Anyway,

kom dit och fick veta att kusinerna dragit en halvtimma innan vi kom. De ville inte fastna i det dåliga vädret. Vi käkade och utbytte presenter, jag blev femhundra spänn rikare.  Sen upptäckte jag att hennes internet funkade, jag jag satt där ett tag. Men hon har vanlig uppkoppling så det gick jävligt sakta. skulle kolla å bilder på Bdb, men det tog hur lång tid som helst. Satte mig och räknade matte sen åkte vi hem runt halv tio.

Var hemma en timma senare, det hade verkligen snöat hur mycket som helst. Jag ställde upp som frivillig att skotta. Var ute en halvtimme, sen gick jag in och somnade framför Laguna Beach... Drömde fett mycket konstiga saker, som jag inte tänker ta här.

Igår på stan fixade jag iallafall biljetter till Fall Out Boy, känns bra att ha det gjort. Fick en jacka av mamma och pappa också, något jag verkligen inte räknat mig. Det var därför jag skottade, då får jag lite pluspoäng. :)hahah,

Ska nog på stan idag en snabbis, måste hitta nåt åt Thea, hon fyller 14 år imorrn. Men det är så drygt, stan stänger fyra och jag har dans halv sex, antingen åker jag ner till halv fyra och sen väntar, elr så åker jag nu och åker hem i mellan, det lutar åt det sista.

/kh

lördaglördag


Pratade nyss med farmor, hon ville veta om vi skulle sova kvar i Fagersta, vilket vi inte ska. TUR.

Ska snart iväg och testa balett på Dansverkstan, men det är bara tjugo minuter. Sen direkt på öppet hus, Västerås Fria. Ska nog till John Bauer också, och på stan för att köpa nåt åt min farmor och mina kusiner. Sen bara hem och hämta hunden och iväg till Fagersta.


Igår var det slappkväll med Hanna som gällde. Hon hade tagit med en massa filmer som vi skulle se på, men det slutade med att vi satt och garvade åt Little Britain. Sen kollade vi på Rocky II, men den somnade vi nästan ifrån. Vi bytte kanal och låg och kollade på Jordan, rättsläkare. Hahha, det programmet är så komiskt.


Men nu måste jag packa mina saker,

/kh

-

-


Jag vill ha mitt hår såhär :)

sitter här och fryser,

Det är så äckligt kallt hemma hos oss, jag hatar det!

Skolan idag helt okej, orkade inte upp till skrivstudion så den skippade jag för dagen. Blev väldigt glad när jag fick på mig ett par jeans jag aldrig kunnat ha riktigt bra. Extas när jag hittade en tia i fickan också.

Väldigt tyst idag i skolan, fyra av pojkarna var iväg på handboll, det var lite tomt. Sög på kjelles läxförhör, men jag lyckades i alla fall svara på några frågor.

Har pratat med Sophia nyss, men ingen utav oss orkade umgås just nu. Ska ta det senare istället.

Fyller år nästa lördag, jag ser väldigt mycket fram emot det.
Önskar mig en massa dyra saker:

Hårfärgning hos Jeanette
Språkresa till Frankrike
En jacka
Skor
Sminkning på MakeUp-store
Konsertbiljetter till Fall Out Boy, Beyonce och Justin Timberlake
och en massa små grejer.

Men jag tror inte jag kommer få nåt av det jag önskar mig.



9E, NI ÄR BÄST!


/kh

sömn, ljuva sömn

ska sova strax, men satte mig här. stort misstag. märker pappa blir han aastjurig. på natten sover man, tycker han.

hittade min kemibok och pluggade, men blev inte mkt smartare. för se hur mycket som satt sig.


hoppas jag hittar nå kläder att ha på mig imorrn. Har kommit in i en klädkris där jag måste tvätta kvällen innan för att ha nå hyfsat att ha på mig. Jag måste verkligen köpa lite nya kläder. Ska till Sthlm 31/1 - får väl införskaffa lite nytt då.

Blev bestämt att vi åker till farmor på lördag i alla fall.Ser fram emot det sådär. Får iaf träffa Jenny&Alice. Först ska jag testa balett på dansverkstan, sen öppet hus på john bauer och västerås fria, sen direkt till farmor. skitkul.

upp kvart över sju imorrn, börjar åtta. skrivstudio, fine.
kolla
http://webnews.textalk.com/grytlappen - det är vår skoltidning

/kh

Skoltrött,

Fan vad segt, hade skrivit riktigt mycket och sen är jag så blåst att jag klickar ner fönstret!

Palla livet liksom.

Det var meningen att jag skulle plugga kemi, så igår skulle jag ta med mig boken hem. Men den låg inte i skåpet så jag tog för givet att den var hemma. Men nej, jag kan inte hitta den där jävla fittboken!
Så jag kan ju räkna med ett IG på läxförhöret imorrn, om jag inte hittar den här någonstans. Kjell kommer att bli fett sur. Sen ska jag och Hanna berätta för honom att vi kommer missa två biologilektioner i rad. Nästa onsdag ska vi till John Bauer för att se hur det är.Sen, onsdagen efter det, då ska vi med skoltidningen till Stockholm på seminarie, så kul för oss.

Anyway, ska chilla idag. Kolla lite Discovery, jag älskar den kanalen :)
Lite glass skulle sitta fint, men jag har inte råd. palla.


btw, tigerbalsam is the shit!

/kh

;)

Hahah, Jouren var på nyheterna nyss!
Tyckte det var fett kul :)

Dansdansdans<3

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar. Ska hämta upp Emma sen ska vi iväg och dansa. Först är det jazz repetoar och sedan modern, fett skoj! :)

Skolan idag var sisådär.
En timma språk på morronen gör väl inte susen direkt.
Sen SO, och varför kan han inte bara låta oss sitta i kafeterian. Det är ju inte så att vi inte jobbar där. Anyway, sen svenska. Palla nationella!
Lunch, sen gympa. Väldigt välorganiserat, verkligen. Varför kör vi alltid samma sak för?!
Biologi, läxförhör. Gick väl rätt bra.
Matte, som var rätt okej...

Fett skoj vi ska ha den 20 mars, tjejer!
Blev bestämt idag att Matilda o Petra också hänger på till Sthlm och kollar Fall Out Boy.
Grymt kul ska det bli :)

Jag har extremt ont i nacken. Dansade igår och snurrade på huvudet. Helt stel nu, Hanna och Cyntis också. Men askul att dansen börjat igen. Jag har längtat som fan. Hoppas mtt knä håller den här gången.

Ska nog ta och ringa Sophia nu, se om vi kan hitta någon tid nu i veckan att basta och sola på...

Chill!