creation

Jag har tänkt lite grann.. Det sägs ju att omväxling förnöjer, och det måste ju stämma... Jag menar Madonna är ju så jävla sucessful och det där med reinvention är ju hennes grej.
Och jag känner att det här bloggen inte går framåt, den hänger inte med i min personliga utveckling utan står bara och stampar på samma ställe, dag in och dag ut. Och då frågade jag mig själv vad andra bloggar har, men som inte denna lilla blogg haver?
Och som en blixt från klar himmel så kommer svaret! En dagens outfit såklart!
Så nu, kära läsare, presenterar jag början av en nya era i denna blogg! Dagens outfit-eran!

Så här bjuder jag på den första, jag hoppas ni tycker om den!


Linne, syns lite dåligt, från JC, rutigt skjorta och svarta byxor båda McDonalds och namnskylten också McDonalds!

lust

Efter att ha läst tusen andra bloggar kände jag att det var dags att uppdatera min egen.
Sitter har på mitt rum, ska snart kila ut och göra något vettigt, för ikväll väntar jobb mellan 18 och 22.
En perfekt utekväll igår ghar satt sina spår, en litet i plånboken, nacken är stel och rip min vänstra tånagel efter en stilettklackincident.

Just nu skulle jag döda för att få dra utomlands, men det kommer liksom inte hända. Så därför satsar jag istället på att plugga lite körkortsteori som kompensation. Men nu ska jag skriva ihop scoutstugehistorien för Linns skull.

Så här:
På fredagen när vi var i Belgien skulle det vara en stor fest dit de flesta av de som gick på skolan skulle. I början av veckan hade jag fått reda på att min belgare, Francois, och hans scoutgrupp var de som ordnat festen, och att vi skulle sova kvar där. Jag fick inte veta särskilt mycket mer, men försäkrade mig iallafall om att det var fler tjejer än jag som skulle sova där. Och jadå, det var runt 20-talet personer där, tjejer och killar.
Fredagkvällen kom och det var stek, vi dansade och hade svinkul. Men framemot tolv byttes musiken ut mot belgisk techno som bara sög. Vid det här laget var det inte särskilt många svenskar kvar, och jag tittade ner på golvet där jag skulle sova.
Det var en miniatursjö av öl och spott, färgat svart av lera och aska. Jag höll på att tuppa av. Sista timmarna ville jag bara åka hem, men höll ut ändå. Vid halv tre hade alla andra svenskar åkt hem och de stängde ner festen. Sedan tog det ytterligare en timme att få ut alla pundare och fjortisfulla vuxna ur lokalen. Klockan halv fyra var det äntligen tomt, då hade jag suttit på ett bord med min kamera i famnen och frusit. Det fortsatte jag med i en timma tills de städat klart. Vid det här laget var det imma på fönstrerna för att det var så kallt, min kamera gick inte heller att använda pga kondensen.
Jag satt på det där bordet i två jävla timmar, höll på att tuppa av av trötthet och kyla, och höll på att börja grina av förtvivlan, ville bara hem till min säng. För att avleda tankarna tänkte jag på en avloppsbrunn.
Framemot halv fem på morgonen var det typ färdigstädat och då började min belgare och några andra killar plocka med sig sina väskor. Då fick jag upp hoppet, vi kanske inte skulle sova här ändå!
Och mycket riktigt. Jag, min belgare och tre andra killar hoppade in i hans skumma scoutledares bil och åkte två minuter. När jag hoppar ur bilen är jag fortfarande mitt inne i stan, utanför deras scoutlokal. Ett tre våningar högt hus. Vi går in och i rum på högsta våningen ska vi sova. Där fanns tre soffor, och var råkallt. Elementen var av och det verkade som om ingen varit där på flera veckor. Kallare där än ute tror jag det var.
Jag fick en sovsäck och kurade ner mig i den, med dubbla strumpor, jeans, linne, tröja, jacka och halsduk. Då fick jag upp värmen lite. Sen bjöd de på en öl och vi diskuterade det svenska Systembolaget. Hans skumma scoutledare visade sig vara jättesnäll och de andra killarna rätt blåsta.
Det gjorde det hela lite bättre, desperationen försvann, men jag frös fortfarande och var allmänt arg och sur på min belgare som leker och säger felaktiga saker till mig. Var tog de där 20 andra personerna vägen, varav några skulle vara tjejer?
Sov iaf i den där scoutstugan men alla kläder på, och fyfan som jag frös om näsan när jag vaknade sen.


disturbed, incursed




2 04 am

free

Jag kom på att jag hade fått en present av min belgiska styvmamma innan jag åkte därifrån. Hatade den på flygplatsen, men idag har jag försonats med det. Det var ju trots allt choklad i en oversize-kopp. What's not to like liksom?

excuse

Ja, vet att uppdateringen har varit zero de senaste veckorna, men jag har spenderat dessa i utlandet och har därmed en giltig excuse.

Första februari bar det av till Estlabnd med en massa tjejor. Kryssning dit, var ej nyktert. Men superkul med det lilla undantaget att min nya klänning gick sönder, dock löst nu. Sedan en sväng i Tallinn i sjuka minusgrader och besvikna tjejer när vi inte fick äta donken utan istället blev avsläppta vid en mataffär á la Coop med etiketter på estniska.
Men lyckan var sedan som gjord när Malin och Aless hittat en liten sidorestaurang som sålde pommes-tallrikar.
På kvällen anlände vi till våra lägenheter som vi skulle dela med våra estniska korrespondenter, byggnader som kändes mer som sovjetiska arbetsläger än elevbostäder.
Hela veckan kan sammanfattas som kall och sjuk. Och tråkig. Den bärbara DVD-spelaren jag lånat med mig räddade iaf de tråkigaste stunderna. Bäst på hela resan var McDonalds i Tallinn innan båten. Tack gode gud för donken.
Båten hem var ännu mer fylla, några lektioner lärda, några erfarenheter rikare, och tydligen så går jag i sömnen också.

Hemma två och en halv dag, och hann med några bankärenden, hämtade objektiv på lagning och tvättade.
Belgien var stek. Kom dit på måndag kväll, då blev det direkt hem till det kalla fyravåningshuset som familjen Santer bodde i. Sen: Sömn. Tisdagen var skola, och när den var slut klockan fyra bar det direkt iväg till kära Kiwi Cafe för att dricka öl. mycket trevligt och kläder med en omisskännlig röklukt.

Nu är jag hemma, känns asskönt pch bara ta det lugnt. Denna vecka ska ägnas åt att bli frisk, make up for lost time med mina vänner och sova i min egen säng.