evaDahlgren

Det var evighetssekunder,
tre korta andetag.
Hela livet vände,
vem valde?
Inte jag.

Jag orkar inte bry mig längre. Borde jag ens?
Hela den här dan suger. Utom mitt gympass med Fia i morse. Den flickan är guldvärd.

Just nu vill jag ingen hellre än att åka tillbaka i tiden. tillbaka till Frankrike. Där behövde man inte anstränga sig, allting gick så lätt ändå. Små detaljer som alla verkar tycka har så stor betydelse här kunde man skita fullständigt i.
Juan-les- Pins 6/7-26/7-07 <3

HUVUDVÄRK&GREY'S

Ska skriva en snabbis bara, orkar inte mer. Men eftersom att jag har så många läsare (xD) så tänker jag plikttroget uppdatera min blogg så ofta jag kan.
Satans huvudvärk nu ikväll. Började när jag kom hem från skolan. Så jag var tvungen att ställa i mitt apperance hos Sebbe. Skulle kolla på film, men dom får klara sig utan mig.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och kolla på Grey's anatomy. Om det ens är kul, jag har inte sett på evigheter. Men ändå, elr förresten, kanske blir Heros på fyran ändå. skitsamma.
Imorrn ska jag bara plugga&plugga&plugga.

och så ett sista konstaterande ; CASPEUR07 ÄR GRYYMMA!!!

SÖMN :D

Jag ska sova nu.
Sömn är bra.
Datorer som crashar sig när Klaras labbrapport nästan är klar tycker vi inte är bra.
Vi hoppas på att Liselotte är snäll och låter oss skicka den till henne imorrn.
Im brushing my teeth, almost!

pusssss<33333333333333333333333333333333333333

PLUGG, PLUGG OCH MERA PLUGG

Efter viss förvirring blev igår kväll en helt okej kväll. Jag och cyntis softade hemma hos henne, drog till konsum, träffade jakob en snabbis och sen kollade på Lilo och Stich hemma hos henne. :D

Dagen hittills har gått åt till att säga till alla att jag pluggar och sen ha ångest över att jag inte gör det. Men Så fort jag har skrivit det här blogginlägget så ska jag skriva min fan fiction grej på engelskan. Har visserlige tid imorrn, men det skulle kännas skönt att ha den gjort.
Blir hockey senare idag, ska bli kul. Har aldrig varit på hockey förut, fast det kanske är en sån grej man inte erkänner? Till exempel, har man inte sett Hitta Nemo, vilket jag inte hade förut. Då ska man inte erkänna det, för då blir man typ söndertrackad av alla sina ändå väldigt älskvärda polare. hahah, fast det var ju inte helt utan anledning dom trackade, filmen är ju grymt kul :D
Sen ikväll hoppas jag att jag ska träffa jakob. Det var änså ganska längesen. Tjugo minuter igår är liksom inte att umgås på riktigt, haha :)
Blev ingen handboll för mig och cattis idag. jag behövde plugga. Men vi trodde dessutom fel, vi tänkte åka till örebro, men det var i lindesberg. Så för att citera jakob : "Ni hade ju inte sett så mkt handboll om ni åkte dit." Sant.
Sen kanske jag ska sola också sen, jag har verkligen inte kunnat koncentrera mig när det kommit till pluggandet nu i veckan så jag bestämde mig för att belöna mig själv när jag gjort allt jag ska. Blir jag klar med allting som ska vara inne den här veckan idag, så solar jag idag eller imorrn.
Det kanske låter lite geeky, men det funkar ju iaf. Det är ju huvudsaken :D

Nu ska jag skriva min grejs, om inte pappa avbryter mig igen. Puss&Kram,

SKOLJOGG & TRÖTTHET

Nu vill jag absolut bara gå hem. Men nej, måste vänta en halv timma på nästa lektion. Har varit en seg dag idag. Först skoljoggen klockan nio, gick fem kilometer och var hemma tio över tio. Åt mat, sov, duschade och fixade lite mer saker och tillbaka till skolan för engelska vid tolv. Efter en seg lektion där jag och Melanie satt och åt choklad var det dags för ännu en håltimma. Och nu sitter jag här.
Vi ska inte ens ha vanlig matte idag, utan också göra en massa värderingsövningar. Gjorde vi igår också. Vår annars så glada stämmning är ganska bortblåst efter gårdagens föräldramöte. Där kom det fram en massa saker, och hälften verkar några fått om bakfoten.
Lärare tar för givet att vi kommer att vara tysta på lektionerna eftersom vi går europa. Visst, vi kanske är den snackigaste klassen på europa. Men det hindrar väl inte lärarna från att säga till. Ibland behöver man en tillsägelse för att man ska vara tyst, men nej. Det får vi inte av lärarna. Och jag tror det beror på att europaklasserna inte borde prata. Man får ofta höra att europaklasserna är väldigt studieinriktade. Och visst, det stämmer säkert. Men bara för att vi pratar ibland och skrattar lite för högt nångång betyder väl inte det att vi inte tar skolan på allvar.
Sen kom det upp en massa annnan skit också, men det känns inte ens värt att skriva om.

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv och riktigt tänka igenom vad jag ska ha med mig hem över helgen. Måste plugga som fan. Kunde ha gjort det nu i veckan, men motivationen har inte varit på topp. och då får jag ju skylla mig själv att jag har en massa jobb som ska göras nu.
Ikväll ska jag nog iaf träffa Sebbe och folk. det ska bli kul.
Sen på lördag får vi se,
sen blir det eventuellt hockey på söndag. Stort för mig som inte ens varit på en  hockeymatch förut.
Lördag kanske jag åker till Örebro, men jag tvivlar på det. Men det vore kul. Kanske träffa ida ett tag med :)
PUSSSSSSSSSSS

SPEUR07

SPEUR07


DEN ABSOLUTA ELITEN :D

SKAM&FRIENDS

Kollar på Vänner med syrran. Rachel frågade nyss om hon och Joshua och hon skulle gifta sig. Och jag satt med en kudde för ansiktet och tjöt. Jag klarar verkligen inte av när folk i tv gör bort sig. Det är helt sjukt egentligen, eftersom att jag kan göra bort mig hur mycket som helst och inte skämmas särskilt mycket efteråt. Jag undrar vad det beror på. Men det iaf slut nu. Och Rachel och Josh are over.

Idag har varit en rätt soft dag, jag hade inte hel dag idag, slutade vid tolv och drog med aless och frida till aros och käkade pizza.Mycket trevligt tjejer!
Sen åkte jag till Bella för att hämta min tröja. Men det slutade med att vi hade musik-gissningstävling med hennes systrar. En massa gamla låtar blev det. Och jag var bra, det förvånade mig. Haha, men jag var inte bäst. Men jag hade roligt iaf.
Två timmer senare drog jag till sjuklingen Cattis, snackade med henne ett tag, hämtade skor och sedan cyklade jag hem.
Väl innanför dörren kom jag och mamma överens om att åka och titta på tapeter till mitt rum. Hittade en som jag fastnade för. Hoppas det blir bra : )

Funderar på att söka jobb också. Men jag vet inte riktigt om jag klarar av det. Men det vore kul. Nu när jag inte dansar känns det som om jag har för mycket fritid nästan. Och sen är ju tanken på lite extra pengar också lockande...

Men vi får se, nu ska jag skriva lite på min engelska fan fiction text. Den ska visserligen inte vara inne förrän nästa vecka. Men det skadar ju inte att ha den klar redan innan. : )

Får se vad som händer i helgen, folk kan jättegärna höra av sig :D
 

SEAN KINGSTON OCH SKOLAN

Hejhej!

Nu ska jag fan ta och skärpa mig när det kommer till bloggandet. Tycker det är hur kul som helst. Men ändå så blir det inte ofta som man loggar in. Vet inte varför.

Idag har varit en seg dag, körde en undvika en morgonhumörig syster- morgon i morse. Så när jag väl gick upp fick jag rätt bråttom. Men drog iväg mig till skolan ändå. Matte, som inte ens var matte utan svenskaprov. Sen hade vi mentorstid och fick oss en utskällning. Våra mentorer sa att vi hade en jättedålig stämning i klassen, att vi pratade alldeles för mycket och att vi inte respekterade varandra. Det fick mig att bli lite upprörd. Visst snackar vi, och då är det ju lätt att tro att vi inte har respekt för varandra. Men att säga att det är dålig stämning i klassen, det var att gå över gränsen. Sanningen är att vi nog har den bästa sammanhållningen bland ettorna på skolan. Kan ju dock inte veta säkert. Men vi enade oss iaf och kom överens. Det var bra :D LÄNGE LEVE SPEUR07!

Sen franska och sen åkte jag hem. Sov ett tag och drog sedan till spåret för lite orientering på gympan. Men det gick ju sådär. Hela klassen var där, men ingen lärare. Så efter 35 min drog vi. Vi kunde inte hitta henne helt enkelt. Åkte hem, sen pratade jag i telefon med Cyntis i två timmar ganska exakt. Jag har saknat våra pratstunder!

Nu ska jag plugga lite, samhällsprov nästa vecka. Och jag tänkte vara duktig och dela upp inlärandet lite. Får pausa sen när Theas äppelpaj är klar. Måste bara påpeka också att jag älskar Sean Kingstons röst! Beautiful girls spelas nu. Älska forever typ! :D

Byebye! // Klara


DRYYYYYYYYYYYG

Är i skolan ska ha data men läraren har inte dykt upp än. Dryg dag idag som fan, först historia, det är ju inte ens kul. Jag underhöll mig själv med att rita på baksidan av mobilen. Den är fin och mörkblå. Sen på matten adderades ett klistermärke.
Nu har vi börjat och jag har hittat en massa gamla önstabilder på min användare.

Jag saknar Önsta och alla människor! Snart ska vi ses snart igen<3