so many nights

Känns ju kalaskul att jag har lov och är mer stressad än nångonsin annars.
Det är ju inte meningen att det ska vara såhär.

he's so sweet

Klockan är nu 16.11 på julafton och jag har än så länge ätit upp en 200 grams chokladkaka, tre saffransbullar, kollat på två filmer, fått 398249028359374 sms med julhälsningar, haft lite ångest för att jag inte duschat än, ännu mer ångest för att jag inte städat mitt rum, målat naglarna och smörjt in mina händer med handcreme.
Konstruktivt.

Menmen, jag får väl ändå skicka en liten julhälsning till alla som hört av sig till mig, eftersom jag inte svarat på ett enda sms. Men det känns bra att ni tog er tid på självaste julafton att höra av er till lilla mig.

Fast inte så liten länge till, för idag är exakt 34 till min födelsedag.

flowww

Förlåt, om mina kompisar läser detta och känner sig träffade, men det är verkligen sjukt tråkigt att läsa om folks julklappsshopping. Verkligen jättetråkigt.

Jag har slitit på jobbet hela dagen och när jag äntligen trodde att det skulle vara över så kommer det en låt utströmmande ur högtalarna inne i köket. Nu tändas tusen juleljus - Carola. Då ville jag hoppa från Vallbybron. punkt

like sorrows, only lighter, only less meaningful. more pointless.

usch, jag hatar det här humöret jag är på. Typ oro, men ändå inte. Är hungrig men kan inte äta. Vill inte träffa nån men vill samtidigt inte vara själv. Verkligen ingenting kan pigga upp mig nu, sånt här måste väntas ut och den kan ta minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år. Man vet liksom aldrig.
Vill ha den där känslan av välbefinnande när man verkligen är så nöjd över nånting att man måste skriva ut det på bloggen till resten av världen nu.
Vad får ni nu? Ett deppinlägg, och det enda som är deppigare än detta är att jag själv inte kan svara på varför det blev ett deppinlägg. Främsta anledningen jag kan komma på är min cykelpunktering, men jag tror inte det.
Jag har jullov och är inte glad. Känns som om något inte stämmer faktiskt.

Men nog om mig. Fast ändå inte, för det är ju förfan mig den här bloggen handlar om. Vad annars liksom? Fågelskådning? Matlagning? Skulle inte tro det.
Nu har jag svamlat klart. Tack.

Utkast: Bara present ...

Bara present till syrran kvar nu då. Mamma och pappa avklarade. Känns bra. Till mormor och farmor lägger jag nånting gemensamt med mamma och pappa. Orkar inte köpa nåt värdelöst ändå. Menmen, kommer KANSKE ha lite cahs över till och med. Känns nästan som ett flow. Sånt brukar aldrig hända mig.

Nästa år kommer nog att bli ganska fett. Stolpar upp lite så får ni se vad jag menar.
-  The big 18th - 27:e januari
- Estland - Antagligen första veckan i februari. Tallink dit och hem, bo internat. FESTA, FESTA FESTA!
- Belgien - 8 februari. Belgiens specialiteter är öl, choklad och pommes frites.
- Körkort. -  OCH EN JÄVLA MASSA ROADTRIPS!

i en vaggande timma

Jag tror jag har flyttat hem till Malin. Trevligt :)

Nu är jag jättetrött och ska snart sova.Fast mycket roligare att titta på fina skor.
Veckorna har rullat på, känns som om jag varit i nån slags liten dimma. Jag har inte gjort någonting så värst minnesvärt och jag har varken varit asglad eller superdeprimerad. Jag har varit sjuk och då tror man ju att jag skulle kunna rannsaka mig själv lite, för det behövs faktiskt. Så långt har jag kommit.
Men nej, istället åt jag chokladbollssmet.

Rannsakningen då, främst slutsatser.
Ta tid till att fota, det är avslappnande och behövs.
Gör inte saker för andra, BARA för att de ska bli glada, gör saker när jag vill göra dom.
Fixa en fungerande dator. Frihet
Körkortet måste kirras snart, dags att börja sätta igång. Jag blir ju trots allt vuxen snart, även om det kanske inte alltid märks.


Nu, sleep. Pus

Like she's born in black and white

Så obefogat. Jag förstår mig inte på detta. Det kryper sakta inpå en utan att man märker minsta lilla. Och sen är det bara där. Och man har ingen aning om hur det blev såhär, eller hur man kan lösa det.... Jag gillar bara problem jag kan lösa. Alla andra är dryga som fan.
Och jag kan verkligen inte tagga till nyår eller julafton. Ingen känsla alls. Nyår brukar aldrig höra till de mest lyckade tillställningarna. Snart dagen D. snartsnartsnart

obsessing

Sova, leta mobiltelefon. Så har min kväll varit. Nu är klockan snart elva och jag ska ut och köra lite. Bra planering 2.0. Har iaf obsessat över telefon, suttit och jämfört priser hit och dit. Men har iaf bestämt mig vilken telefon jag vill ha, en Sony Ericsson W890i. Vet bara inte när jag ska köpa den.
Har av någon anledning obsessat över denna låt. Gillar refrängen, men verserna kunde varit bättre tycker jag.

I'm still standing

Sova, skola, sova, träna, äta.

Funderar på att ha nån sorts officiell nedräkning till 27e januari. Det är trots allt endast 57 dagar tills lilla jag får göra stora saker som att köpa cigg, gå ut på krogen och köra bil. Måste, måste ta körkortet under våren. Det borde egentligen vara omöjligt, men varenda gång jag sitter bakom ratten känner jag att jag har flyt. Kortet är inte så långt bort ändå. Måste skärpa mig och börja köra på riktigt nu. Måste måste få rutin. Skulle kännas förjävla bra att kunna ta bilen till skolan. Okej, jag vill jag vill jag vill. Måste måste måste.

Ska googla teori nu.Puss