SÖNDAG, MÅNDAG, TISDAG

fyra veckor & två dagar,

Var med Sofie i söndags, sen träffade vi killarna och drog till Ica för att köpa glass. Sen sov Jakob hos mig. När vi vakmnade käkade vi frukost, sen fick han vänta väldigt länge på mig tills jag hade duschat och allt. Då åkte vi hem till honom och stekte köttbullar och kokade makaoner. Sen kom Emma och hennes mor och hämtade upp mig och vi drog till stan. Kom hem runt halv fem sov en stund och hämtade sedan min cykel och sen käkade vi glass. Sen drog jag hem och han ner på stan för att käka med killarna och för att säga hejdå till Pedro som dom inte hinner träffa eftersom de drar till Spanien och han är inte hemma när dom kommer hem.
Sen kom Cattis förbi och vi drog till IP och kollade GIF-VIK. Sen åkte jag hem till Jakob än en gång. Där skrattde jag riktigt mycket med honom och Pedro. Så jäkla kul. Sen drog vi ut och mötte Gustav och drog hem till mig för att jag skulle käka. Sen kom Jesper förbi och jag skrattade lite till.
Nästa stopp fick bli Pedros garageuppfart. Där jag satt ett tag eftersom att jag inte orkade stå upp. Det är nåt mellan mig och att sitta på marken. Se sa vi hejdå till Pedro och jag och Jakob drog hem till honom och mös.
Jag kan verkligen inte fatta att vi två inte kommer att ses på en månad.
Vid halv två stack jag och Cattis hem till mig och sov.

Dagen idag har spenderats ute i solen i bikini. Vid halv två blev det en promenad till Ica för att köpa frukt och jordgubbar. Sen drog cattis och nån timma senare kom Petra. Sen runt halv sju dök Emma, Sara och Madde upp. Då gick vi ut och sen joinade Cattis oss igen. Vi skrattade och hade kul. Var väl en hejdå Emma&Petra-kväll idag. Dom åker till Kalifornien inatt :) fyra veckor, fan vad kul dom kommer ha!
Sen gick en del av oss till Emma, jag för att låna hennesOC-box. Cyntis joinade oss också. Sen åkte jag hem och kom precis i tid för Morden i Midsomer. SOMMARHÖJDPUNKT

Imorrn vet jag inte vad som händer, mamma och Thea skulle egentligen åkt till Gotland, men bilen strular tydligen. Och jag ska inte till Åland, men jag drar nog till Josefins stuga nån dag istället :)

WELCOME TO THE EXCITING WORLD OF BLOGGNING

pratade nmed petra i morse. tipsade henne om att fioxa en blogg så att man kan hålla koll på henne och emma i kalifornien utan att det kostar en massa money. såg att hon hade tagit mit råd, (kan man ens säga så på svenska?!) Kul.

Ska snart hoppa in i duschen och ska sen damsuga på mitt rum. Ikväll ska jag träffa Sofie ett tag, får se vad vi gör. men det var så himla längesen nu. Sen kommer vi ju inte ses på hur länge som helst verkligen. Jag åker först till Åland, sen Frankrike, och i samma veva som jag komemr hem från frankrike åker hon till England.

Morgondagen ska spenderas med Emma och cattis ett par timmar på stan. Och sen med pojkvännen som åker iväg på tisdag. Spanien två veckor för hans del. men han hinner inte komma hem förrän jag åker tuill Frankrike. Så fyra veckor och fyra dar utan varann. Jag förstår inte hur jag ska palla.

Åker till Åland på onsdag,  ska väl hinna träffa lite folk innan det. resten får jag träffa dom tre dagarna mellan åland och frankrike. Shiet vad stressigt. Men klart att man vill träffa alla :)

HÅRFÄRGNING&HEJDÅ MATILDA-FILMKVÄLL

Mamma, jag och Thea färgade idag, med förenade krafter, håret på mig idag. det fick bli blonda slingor så här till sommaren. Men som vanligt syndes det halvbra. Är inte första gången det händer. Menmen, mitt hår ser iaf blondare ut. Och då är jag nöjd.

Blir filmkväll hos mig ikväll, det var jävligt längesen nu. Tjejerna är på nu iaf, sen killarna ska jag väl ta och kontakta snart. tror jag, elr så lämnar jag det år nån annan. Jag måste verkligen snåla på mobilpengarna, dom går åt så jävla fort. jag hatar det. Sen laddas det inte om förrän den 19:e varje månad. Nu har det gått två dar och jag har ändå ringt för mer än 20 spänn. Vilket jag inte borde ha gjort;) menmen, vad ska man göra.?:P
Jag blir helt förlamad när jag inte har pengar på mobilen, hela mitt liv stannar upp. detär kanske lite sorgligt att säga, men det är faktiskt sanningen. Jag är ehlt depending på min mobil, missbrukar den litegrann gör jag väl också kanske ;)

hahah, ska kolla att inte mitt rum ser för jävligt ut.
Ciao!

STAN&GROPEN

Varit på stan idag, köpte en vit tunika. Lyckades övertala mamma att köpa den. Sen var vi in på banken och beställde ett nytt kort åt mig. Sen köpte jag mascara och hårfärg. Men mamma vill inte färga håret på mig idag så jag får vänta. Lika bra att hon gör det, då blir det ju bra. 
jag har bliit fett med planerare, elr det har jag väl alltid varit. men nu planerar jag en massa meningslösa saker, som vad jag ska ha för kläder  och en massa saker, i brist på annat. Och jag har fett med resfeber också, nu är det en vecka tills åland tror jag, och sen efter det är jag nog hemma nån dag och sen pr det frankrike :D

MARSIPANCHOKLAD



Sov ingenting inatt, kankse två timmar sammanlagt. Kunde verkligen inte sova. Så jag underhöll mig själv med kameran. Sen gick jag och the pojkvännen upp och åt frukost vid halv tio. sen vid tio slocknade jag. Sov några timmar, hur skönt som helst.

Sen stan med mamma, köpte skor och bikini. Skulle fixa bankkort också, jag hade sönder mitt förra. Men vi kom precis när dom stängde. Så det blev stan. Hittade en jättesöt tunika på Lindex, det ska nog få bli midsommar kläder. Midsommar ska för övrigt spenderas med familjen+ mormor& ronny i deras stuga ute i skogen. det jag faktiskt inte bli kul.

Kollar på Jay Leno och äter choklad som pappa har fått av någon. Morgondagen ska spendeas på stan, en stund med Catharina och sen med jakob :)

nu ska jag gå och lägga mig i min säng och kolla.

Pusshej!

REHAB

Amy Winehouse - Rehab, bäst på länge!


Sitter här och segar, inte ovanligt nu den senaste veckan. Sen skolan slutade har mitt liv helt och hållet stannat av. jag fattar inte. jag ligger och sover hela dagarna. Det är helt sjukt. Och det är segt. Nu har det gått en vecka och jag har inte gjort ett skit. Förut hade jag liksom svårt att hinna med allt.

Menmen, igår på dagen var jag iallafall duktig nog att städa på mitt rum. Jag trokade tuill och med golvet, vilket, för mig, är extremt ovanligt. Sen på kvällen åkte jag hem till Jakob som nu var hemma från Skåne. Vi kollade på nån film som var sådär halvbra...
Sen åkte jag väl hem någon gång efter tio.

Vaknade i morse av att syrran ville diskutera kuddar med mig även om jag låg och sov. så jag lackade sönder på henne och blev väldigt förvånad när jag upptäckte att klockan var nio och hon var uppe. Men sen när jag gick upp var hon inte hemma. Skulle tydligen till en kompis stuga härnånstans i trakten. Så henne ser man inte förrän på onsdag.

Nej, nu ska jag ringa och se om nån är intresserad av att gå och och gå. Vanligtvis skulle jag ringa Hanna, men idag åker hon till England. Och Fia åkte i lördags. Pratade med henne igår, hon hade tydligen hamnade på det underbaraste stället på jorden. Fan, jag vill också åka till England!

FRANKRIKE 6/7-2007

GIRLSNIGHT


Ska alldeles snart kila och städa. Det kommer tjejer hit ikväll, lovade pappa att städa. Vi ska typ fika tror jag och sen softa, kanske karaoke. Sen blir det nog Vattendraget. Får se ...

Var på stan med Matilda idag, lade undan en bikini på New yorker. hade som vanligt inga pengar... Men jag ska köpa den imorrn. Sen åkte vi hem till henne, åt bullar och sen drog jag runt två. Sen har jag bara suttit här och pratat i telefon.

Ciao!

SOMMARLOV :D

Skolan är slut. Känns gudomligt skönt. Men jävligt sorgligt också.
Måndagens avslutning var helt okej, och kvällen också. Sen dess har jag avrit helt död. bara sovit i stort sett två dar i sträck. hade en jävligt pissig dag igår, men drog ändå ner med Cyntis till Vattendraget och kollade Govenor Andy och Million Stylez. Sen när jag kom hem pratade jag med Jakob. Sen sov jag, gott.

Idag har jag varit på skolan, för allra sista gången. Kändes konstigt att tänka att det var sista gången man gick i dom där trapporna. Jag hade lite svårt att säga hejdå till mitt skåp. Så jag kluddrade i ett meddelande där. .. NI KOMMER ALDRIG ATT BLI LIKA GRYMMA SOM OSS!!!

Jag kommer sakna alla så jävla mycket. Även om jag vet att vi kommer att ses. Men inte varje dag. Ni är min andra familj, vad ska jag göra nu då? Vem ska få mig att skratta när jag är på dåligt humör? Nej, jag har redan börjat se fram emot en reunion. Den måste komma snart. I höst. absoult. Ni har gjort mina högstadieår värda att komma ihåg, istället för att komma ihåg hur tufft det var och dagarna man hatade sig själv och alla andra så kommer jag komma ihåg hur lyckad vår Önstagala blev och hur klassresan blev en jättehit.
Tack för allt, utan er hade allt var omöjligt!
'04-'07 - 9E<3