SOMMARLOV :D

Skolan är slut. Känns gudomligt skönt. Men jävligt sorgligt också.
Måndagens avslutning var helt okej, och kvällen också. Sen dess har jag avrit helt död. bara sovit i stort sett två dar i sträck. hade en jävligt pissig dag igår, men drog ändå ner med Cyntis till Vattendraget och kollade Govenor Andy och Million Stylez. Sen när jag kom hem pratade jag med Jakob. Sen sov jag, gott.

Idag har jag varit på skolan, för allra sista gången. Kändes konstigt att tänka att det var sista gången man gick i dom där trapporna. Jag hade lite svårt att säga hejdå till mitt skåp. Så jag kluddrade i ett meddelande där. .. NI KOMMER ALDRIG ATT BLI LIKA GRYMMA SOM OSS!!!

Jag kommer sakna alla så jävla mycket. Även om jag vet att vi kommer att ses. Men inte varje dag. Ni är min andra familj, vad ska jag göra nu då? Vem ska få mig att skratta när jag är på dåligt humör? Nej, jag har redan börjat se fram emot en reunion. Den måste komma snart. I höst. absoult. Ni har gjort mina högstadieår värda att komma ihåg, istället för att komma ihåg hur tufft det var och dagarna man hatade sig själv och alla andra så kommer jag komma ihåg hur lyckad vår Önstagala blev och hur klassresan blev en jättehit.
Tack för allt, utan er hade allt var omöjligt!
'04-'07 - 9E<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback