SKOLAN

Har datakunskap men ska snart gå härifrån , slutar nu fett skönt :P
Skolan är bra, jag trivs. Men det är rätt tröttsamt, jag har typ sovit varje dag efterskolan:)
SPEUR07 :D

Ska nog hem och sova ett tag, sen ner på stan eftersom att jag har lagt undan en massa kläder på Vero Moda. Hoppas mamma vill följa med ner och låta mig välja. På fredag ska jag hänga med cyntis,
men nu ska jag nog åka hem pussssssssss.

det är bra att det är bra nu<3

TORSK&ÄGGSÅS

Ska snart äta tror jag, det luktar inte toppen. har liksom kommit fram till att ägg inte luktar gott, men ändå smakar gott. Det är rätt få grejer som gör det.

Sjuk både idag och igår, men ska förhoppningsvis till skolan imorrn, skitsamma vad pappa säger. Mina dagar hemma har bestått av att äta glass, kolla på tv och spela the sims två. rätt okej blandning som duger när man är sjuk. Nackdel med att vara sjuk är dock att jag skriver så himla långsamt, och att det hela tiden blir fel tagent som blir nertryckt. Och jag är en sån som verkligen störs sig på sånt.

men nu var mitt liv inte intressant längre, om det nu nånsin var det:P så jag ska ge upp. Ciao!

HEMMA :D

Shiet vad jag är seg, men till mitt försvar har jag varit bortrest:P

Frankrike - var ska man börja? Underbara människor, fantastiskt väder och så härligt kul!
Allting var perfekt, det fanns alltid nåt att göra  och tack vare alla roliga människor där så blev till och med de tråkigaste stunderna saker man alltid kommer att minnas. Vi fick göra så mycket roligt, vi åkte paragliding, när man åker fallskärm efter en båt, var i Italien, åkte upp i bergen, solade&badade, jag dök med riktig utrustning, vi var i Nice, Cannes och i Monaco. Vi hade beachparty, vi shakade loss på Whiskey A-Gogo, vi dansade mambo till kubansk musik på franska nationaldagsfirandet, vi slängde äckliga baguetter och jag sken av lycka efter att ha hittat Pågens fullkornsskorpor i affären :D  Juan-les-Pins/ Antibes sommaren '07 - Jag glömmer aldrig<3 

Men iaf, kom hem på torsdagen och sov hela dagen, efter att endast haft en sovmorgon på tre veckor var man rätt utmattad när man kopplande av på riktigt. Sen umgicks jag med de av tjejerna som var hemma, sov i Sophias nya lägenhet och var allmänt lycklig över att vara i Västerås.
På söndag kväll åkte jag till Gotland, efter att ha misslyckats med övertalningen om att jag skulle få vara hemma. Men det var ändå helt okej där, vi hade gäster och sen på fredagen kom Jakob ner. Efter att inte ha träffat honom på evigheter, och då överdriver jag inte. Då  hade jag inte träffat honom sen han åkte till Spanien med handbollslaget, vilket var i slutet av juni. Men det var så kul att träffa honom igen<3
Sen efter en vecka på Gotland åkte han och jag hem i fredags. På båten vara det en massa småbarn som inte kunde hålla tyst, och dom vlle man just då, klockan nio på morgonen, bara strypa. Men jag lyckades iaf somna, även om min nacke kände av det sen.
Nu bor jag hos Jakob till imorrn när mamma kommer hem.
Ska snart börja fixa mig, ska ner på stan och träffa tjejerna och käka Spicy hot. Och äntligen få träffa Petra, jag har inte träffat henne på år&dar, sen hon och Emma drog till Kalifornien. Och Cattis som jag inte träffat på lite mer än två veckor. Nu blir det bra när alla är hemma igen.