i think it's a demand

Okej tänkte bara göra klart för er varför jag inte bloggar så mycket nu. Anledningen är för att jag inte har någonting att komma med. Känns bara onödigt. Eftersom jag bara jobbar hela tiden händer inte så mycket inressant. Skulle jag skriva om min dag skulle det låta ungefär såhär:

Drog till jobbet tjugo i tolv idag, förberedde mig på att kämpig cykeltur, men jag överskattade jobbigheten. Väl inne kollar jag på uppställningen. Kul, fyra  och en halv timma ute i lobbyn. När jag sedan stämplade in 12.00 bad Lina mig hålla extra koll på golvet. Började med att diska lite brickor och sen var jag tvungen att torka upp utspilld läsk. Sprang runt i lobby ett tag tills Charlotte skulle på rast och jag fick ta kassa, klockan var väl två kanske. Hade kassa/lobby i nån timma, sen bad Madde mig att presentera. Så gjorde det till klockan var tjugo i fyra, sen blev det dött. Fick gå på extra, men sen fick jag gå hem. Käkade en Big Mac och en Flurry Daim med extra chokladsås, pratade med Emelie och Lindha, ska presentera hela dagen imorgon, sen cyklade jag hem.

Inte så himla kul att läsa kanske,så ni slipper. Sen nångång efter nyår kanske jag börjar komma med lite vettigare saker igen...

bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

in motions

08.04 - Vaknar hemma hos Malin av att det går en massa folk på övervåningen.
11.46 - Efter att ha somnat om och drömt en massa saker så går jag och Malin upp för att äta frukost.
12.30 - Jag säger till Malin att jag borde nog snart åka hem.
13.07 - Jag och Malin börjar sjunga med till Abbaskivan vi spelar, men sånghäften och mickar.
13.48 - Jag kutar till bussen hem.
14.45 - Ringer till Fia och säger att jag kommer att bli sen.
16.51- Jag tar bussen ner till stan igen och möter upp Fia.
18.30 - Efter att jag köpt skor placerar vi oss på Gränden.
21.35 - Jag sätter mig på bussen hem från Fia.

so sick, so tired, so happy

Okej... klockan är tio över tolv en lördagkväll och jag ska precis borta mina tänder.
Kalmar var rätt trevligt, men är väldigt trött på frasen "Högt ärade delegat", har hört den minst hundra gånger nu.
Jobber idag var lite stek, elr nja... Det var mkt att göra och jag var trött.

Lekte lite grann med lilla bästisen idag också, eller en utav dom iaf. Vi hade det mys som vanligt och åt en massa dåliga saker och skvallrade. Alltid lika givande, haha.
Sen imorrn är det jobb.

Alltså, det händer en massa saker i mitt liv, men på de flesta är jobb eller skola känns det som om det knappt gills. Men vafan, pengar är alltid pengar.

model UN

Nigeria är en federal republik som består av 36 olika regioner och ett huvudstadsområde. Landet har en befolkning på 140 miljoner människor och är därmed det mest befolkande landet i Afrika, och det åttonde mest befolkade i hela världen. Nigerias huvudstad heter Abuja.
Nigeria har två abortlagar, en gällande i norr och en i söder. Båda lagarna säger att abort endast är tillåtet om moderns liv är i vara. Också om kvinnan riskerar mental ohälsa.

Okej, so far so good right ? På torsdag gäller det.

bah little lamb

Åh, lamm och lamungar.... Borde kanske åka till Gotland på lovet ändå? Elr nej...

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, hade världens huvudvärk så jag sov. Vilket resulterade i att jag nu är alldeles för pigg för mitt eget bästa. Jag har spenderat kvällen med att snoka runt på folks bilddagböcker utan att logga in, men jag tror ingen som läser detta behöver känns sig träffad.
Nu ska jag sova, fast det kommer jag ändå inte att göra.

Åker till Kalmar på torsdag, kommer hem på fredag. Kommer att skämma ut Carlforsska och missar premiären av Låt den rätte komma in. Sug. Jag vill mycket hellre vara hemma än åka, men kan inte göra nåt åt saken nu. Acceptera skiten.

Vi är fan så oförberedda som det går att bli. Skitkul. Ska upp imorrn och plugga på. Sen lilla gymmet med Malin. Ska köra skiten ur mig. Det behövs. Puss

the same man

Fredag : jobb 17-21
Lördag: jobb 12-22
Söndag: jobb 11-20

Inte så konstigt att jag har varit frånvarande här kanske?

happy?

Julia, jag vårdar mobilen som om det vore mitt eget barn. Du har ingenting att oroa dig för, jag lovar.

salut, bonjour, bienvenue

Ska sussa några minuter, ögonen håller på att sluta sig själva, utan min tankekraft.
Försov mig i morse såklart. Hade mobilen i sängen, och när pappa väckte mig så insåg jag att den ramlat ner och batteriet åkt ur. Toppen....
Sen lite samhäll och sen idrott. Vi hade ett corepass, ganska lamt faktiskt. Men insåg att jag alltid gör samma sak när jag gör situps. Jag gäspar. Varje gång.
Tycker det är lite pinsamt, för det är ju som om jag typ tycker att träningen är alldeles för lätt och att jag är överlägsen. Men det gör jag ju inte..... Jag bara gäspar ändå.

Ska som sagt sova, sen in i duschen lite och sen ner och leka seriös med Nicole på gymnasiemässan. Vi ska gå runt och ha på oss tröjor, det är typ vad vi ska göra. Promota en hemsida lite grann. I tre timmar. Får en biobiljett. Madde från det riktiga jobbet ringde och frågade om jag vill jobba ikväll... Vill hellre det. Får ju liksom en biobiljett för tre timmas arbete....


Pushy or not pushy

Sitter och diskuterar med en god vän om raggning. Något som jag aldrig gör..... Såvida jag inte har en viss mängd berusningsmedek i mig. Vilket egentligen låter ganska sorgligt, men så är det.
För att jag känner mig alltid så himla dum.

Det är inge fel med ideer eller så. Jag vet precis hur man ska göra. Men min hjärna psykar sig. Jag tror alla tänker precis som jag gör när ett skabb kommer nära mig med en där glimten i ögat..... EUH. Och sen typ jag vill spy. Överdrift förvisso, men man blir ju inte direkt attraherad.
Och vad säger att jag är så mkt bättre? INGENTING

Så därför väljer jag inte att göra det. Nej, det går inte... Kan säkert komma över min lilla issue här, men undrar om det verkligen är värt tiden?

all against me

Detta är inte okej. Att en mobil går sönder i torsdags, och när jag sedan firrar mig en annan, en obrytbar, då pajar den också. Det är nånting fel på världen, på alla andras värld. Mén min värld är det fan inge fel på. För i min värld där snor folk inte mobiler, man har inte ont i knän, hår blir inte fettigt och framför allt, en mobil av modellen Nokia 3310 går inte sönder !
Men otur har jag och måste leva i den stora världen, och där tvingas jag inse att den silvriga 3310:an, som jag redan börjat älska som om det vore mitt eget barn, redan gått sönder. Tror jag hade den i åtta timmar. För när jag vaknade i morse var den kaputt.
Alla säger att jag ska ta det som ett tecken att jag inte borde ha en mobil, men jag vet inte.... Trivs rätt bra med att ha kontakt med världen utanför....

scratches, everywhere..... and they won't go away

Jag har kommit på vad min värsta rädsla är. Jag brukar inte tänka på det egentligen, inte komma ihåg att jag är rädd för det. Men sen läser jag om att det har hänt nån, eller ser på tv. Då blir jag nervös, och äcklad.
Det här är vad det handlar om:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3520013.ab

Att på något sätt hamna längst ner, på botten av en uttorkad brunn eller ett hål. Och sen inte kunna ta sig upp. Och sitta där i flera dagar, och ingen kan höra dig. Det är kallt och unket, fuktigt och geggigt. Och du har en knapp kvadratmeter att röra dig på. Ingen möjlighet att kunna skydda dig mot elementen och det enda man kan livnära sig på är insekter.
Och allt man kan göra är att ropa och hoppas att någon hittar en.

kkkkkkkkk

Molnen flyger fram över himlen. Så mycket tid hare jag över så att jag kan spendera til med att titta på molnen. Det brukar vara fridfullt. Nu är det bara störande.

Enda lediga helgen på  hela hösten och jag bli sjuk. Heja!
Ikväll ska vi få gäster och jag ska vara hemma. Ska plugga, känns stört att det är det enda vettiga jag kan göra. Skulle hellre sova. Men det kan jag inte, har sovit för mkt. Så jag har inte så mkt att komma med. Ska fixa mig en mobil idag också...

for the sake of it

Bara en liten trevlig update, sjuk idag. Sög ganska hårt. Min mobil finns inte mer, sög hårdare. Mitt knä gör cpont. Jag tog en spruta i armen idag som borde gjort ondare.
Var tvungen att dissa två av mina vänner idag, pga sjukdom. Umgicks med två andra istället, den ena heter Ben och den andra Jerrys.

Har inte gjort något vettigt idag, suttit och kollat på folks bilddagböcker typ ett år tillbaka i tiden. Skrattade när jag kollade fridas på lilla Erken. Mitt fina bildmarathon på mig själv till henne. Ibland är jag snäll.

Kan för övrigt påpeka att jag inte blir av med reflexen att skriva av direkt efter pga, fast av:et redan är inbakat. Så det vet alla det också. Imorrn beger jag mig till Öbergs för att införskaffa lite färg till mitt rum. Tror nog alla antecknar nu. Eller rättare sagt, jag vet att alla gör det....

Heavy like a stone

Funderingar.

Jag tror på att vara lycklig. Jag tror på att det är det som alla människor strävar efter. Och man får det på olika sätt. Jag skulle nog påstå att jag är lycklig. Men mitt liv är inte "perfekt". Jag har inte mycket pengar, jag har ingen pojkvän, jag har inte särskilt bra betyg.
Men jag lever på min stolthet. Min stolhet över att jag känner mig själv. Jag kan lösa mina problem, för de har jag. Jag kan stå för mina åsikter och jag kan erkänna mina brister. Och jag kan analysera mig själv. Det är en bra sak, men jag kan ibland se vissa nackdelar i det hela.
Väldigt ofta när det kommer till att ge råd, eller att diskutera en situation eller något liknande så blir jag halvstum. För jag kan bara säga vad jag tror, vad jag antar eller vad som är mest logiskt. På frågan "Förstår du?" efter en lång överläggning så är det nästan aldrig jag kan svara ja. För jag vet inte, jag vet helt enkelt inte. Det är den andra sidan med att känna sig själv ganska bra. Att jag aldrig kan känna någon bättre.

Jag vet att jag inte kan göra så mycket annat än att acceptera det. Ännu en sak med mig. Jag är en accepterande person. På gott och ont. Kontakt med sig själv pratar dom om på tv, som en bra sak.
Men jag börjar tro att hela grejen med att jag känner mig själv gör så att jag kommer långt bort från de som betyder så mycket för mig....

play dough

Lekt lite med Malin ikväll. Nu tror jag att hon är liiiite trött på mig.

Pratade lite med Sixten på msn. Kom på att jag vill fan fjällvandra. Är fett pepp. Berättade det för min pappa, som också blev fett pepp. Nu berättar han en massa historier från när han varit ute. När de gick igenom sulorna på skorna, och när de korsat en kraftverkssjö i en liten båt med en utombordare och blev de första som kommit fram den säsongen.
Det gör mig jävligt tagg.
Taggar Belgien gör jag också, och Estland. Det ska bli stek som fan.
Imorrn ska vi göra Ukrainakollaget, så nu ska jag fixa bilder till det.
Sen ska jag rota bland pappas gamla foton, vill hitta några från Sarek.

Blev sååååå jävla taggad nu, märks det ? Jag vill, och att far är fett på gör det ju inte sämre. Nej, nu måste jag ta tag i det här, kjam.

too late too much

Helgen har varit lite katastrof. Skulle till skolan i fredags när jag upptäcker att vi inte har nåt vatten i huset. Skitkul. Blev tvungen att kasta ner allting som deo, ansiktstvätt och hyfsade kläder och tar tidiga bussen till skolan och får fixa mig där.
Skoldagen var inte lång och efter skolan drog jag en fik på Gränden med min favorit Boll.
Blev att åka hem sova och duscha, och sen sätta sig på 46:an med Sixten, Julia och Frida. Blev lite fest.

Sen sov jag. Och det är ungefär bara vad jag har gjort resten av helgen. Jobbade lite idag också. Nu ska jag och Emma knalla och köpa Ben and Jerry's.