ONSDAG 16 MAJ

Sitter här vid datorn som nu äntligen blivit flyttad in till mitt rum, jag och pappa gjorde det igår kväll.
Nu kollar jag på Top Model, det är final. Spännande. jakob är på g hit, han skulle bränna ut en film som vi skulle se på. Sen har pappa köpt glass också, det blir perfekt nu inför långhelgen. 
Ska försäka att inte stressa till saker, först och främst få allt skolarbete gjort, det vore riktigt skönt att ha det gjort. Har rätt mycket som ska vara inne nästa vecka, får väl hoppas att det inte blir alltför stressigt.

yees, nu vann CariDee! :D hahah, det var helt rätt :)
ska nog glo på pcd, det måste man ju bara se:) uttagningarna borde nog vara roligast :P om dom ens visas, hahah :P

ciao!


MÅNDAG 14 MAJ

I WANT YOU BAD - THE OFFSPRING
älska completly


varit på stan idag med två pinglor, cattis och matilda. men köpte nada. sen dans, det gick åt helvete och jag har ont överallt nu. men men, jag överdriver nog rätt mycket omedvetet tror jag. Man kan inte ha så ont som jag tror att jag har. det kan inte gå.

dans hela veckan, jag är så jäkla taggad. åhyeah!

Återkommer snart//

KlaraBalara

SÖNDAG 6 MAJ

Ska ut och sola snart- Men det blåser så jävligt.

Var hemma hos Petra igår, några stycken.
Var duktiga och cyklade till Skiljebo och hem igen:)
Sen sov jakob här.

Har nu precis käkat lunch. Ska nog fixa lite på hemkunskapen om jag orkar.
Jag är alltid astrött på söndagar, oavsett vad jag har gjort.
Men det är väl bara att acceptera:P

Ciao!

LÖRDAG 5 MAJ

Käkar bullar och letar shoes.

En månad exakt till Önstagalan idag. Klänning är redan färdig, men ska ha skor till nu. Eftersom att klänningen är svart med stora vita prickar tänkte jag mig svarta skor. Rundad tå helt klar, kanske öppen också. Vi får se vad det finns att få tag i.

Var med Fia igårkväll. vi bakade bullar till klockan ett på natten. Trevligt, men utmattande.Sen sov jag där eftersom att jag inte orkade gå de hundra meterna hem. Jag är lat. Men fick iallafall låna ett par skor av henne till BMB på fredag. Lärde mig hela stolsbiten igår, vi får se hur det går då. Ingen dans idag, Milica har skadat ryggen. Men hon skulle komma på fredag och lördag nästa vecka så då får vi köra hårt. Är sugen på ut och springa idag, men jag vågar inte. Mitt knä screwed up rejält igår och jag vill inte ta några risker.

Nu ska jag städa rummet och sen ringa Cynthian.

Ciao! :P