No better than that

Åh, jag älskar't!

Kent sist igår. Jag kan inte komma över hur jävla najs det var. Allt jag ville var att bara lägga mig ner på marken blunda, slita upp min bröstkorg och bara låta musiken ta över varenda cell av mig. Och det gjorde den.
Allting var som ett stort jävla lyckorus och första Kent-spelningen för mig var perfekt.
Bättre blir det inte.

And understanding

Nej, jag har inte försvunnit från jordens yta. Just nu är klockan halv fyra på morgonen och jag sitter vid ett köksbord i Borlänge. Dagen har spenderats nere i Borlänge centrum och Peace and Love. Mycket trevligt och nu behöver jag en säng och fotmassage. Morgondagen och lördagen blir i också i festivalandets tecken och nu ska jag sova.

No one elses

Man vet att man är populär när man får tomma sms från IQ Svar.

I'd like to soar

Okej,
Om 10min: Övningsköra med pappa.
Om 2h: Fixa och trixa med Emma.
Om 22h: Åker till Borlänge och Peace&Love.
Om 1 mån och 6 dagar: Drar till England.
Om 2år: Nyss tagit studenten och jobbar
Om 2½år: Jag bor i Australien eller Nya Zeeland.

Tack för mig idag.


Like numbness

Jag har vänt på dygnet. Inte bra. Särskilt inte om man ska jobba imorrn klockan elva. Och idag klockan fyra. Och fyra igår med. Det är det jag gjort de senaste dagarna.
På onsdag åker vi upp till Borlänge och efter några om och men blir det tåg iaf.
Vi ska kirra lite grejer till det och sen är we all set. Måste sola också. Myckt viktigt. Och tvätta. Ännu viktigare.

One moment later

Hehe, jag skulle göra sallad men hade smitit undan.

Igår var andå trevligt, även om jag var skitsur först. Efter några timmar hos Åsa med mat och Guitar Hero hämtade vi upp Sara och Emma på Björnön och begav oss till Gryta. Där blev det att hämta cyklarna och bege oss hem till Gurås ute i Hökåsen. Efter lite mys och så cyklade vi tre vidare till Hamre. Klockan var två, det var full måne och vi vilse på Hamre. Men hittade till slut och hamnade i en stor villa.
Där spenderades nog rätt många timmar, även om det kändes som få. Vi begav oss tillbaka till Gryta när klockan var strax efter fyra. Då hade det börjar ljusna och det var asmys. Jag måste börja cykla i soluppgången oftare.
Väl hemma i min säng var jag närmare halv sex.

Nu ska jag baka mer kladdkaka.


Like it's always been

Dagen har spenderats med att baka. Först någon tårta och sen en kladdkaka nyss. Vi ska hem till Åsa&Morgan ikväll och om man ser till mängden mat som lagats så ska alla äta dubbelt så mycket som i vanliga fall. Jag är iaf nöjd med mina kakor och resultat kommer upp på en bild senare. Men kladdkakan behöver kallna innan florsockret åker på.
Jag har börjat baka otroligt mycket nu. Jag är som Nigella2. Kommer väl att bli hemmafru eller nånting om det fortsätter så här.
Nu måste jag fixa klart håret ska vara borta om 45 min och innan dess är det mycket som ska göras.

Nauseas

Åh. alltså jag hatar svackor. Och ibland hatar jag faktiskt att jag accepterar alla mina jävla "flaws". Och nej, jag kommer inte på vad det heter på svenska. Och jag hatar att vilja ut och springa när jag inte kan. Jag vill springa bort all jävla frustration. Och jag har kastat min mobil på golvet och batteriet är ur och ingen kan nå mig. Det är lika bra. Jag hatar det här. Och jag tror inte nån skulle fatta vad som jag hatar. För att jag är inte en sån människa som hatar. Jag har förmågan att nästan jämt kunna se positivt. Jag hatar det nu. Och jag hatar att jag inte bryr mig så mycket ibland, att jag ser förbi småsaker. Whatever.

Moving on up

Igår var trevligt, och väl behövligt. Först mys med Fia och sen en massa galna tjejer, fotboll och singstar. Puss på Malin för trevlig kväll.
Dagen har tillbringats i min säng. Jag har sovit och kollat på tv. Har även tvättat lite, vuxenpoäng till mig. Snart ska jag ringa Borlänge och uppdatera och sen ska jag gå ut med hunden.

Och sjukaste grejen hände mig igår, jag skyller på hostmedicinen. (Okej, kanske inte sjukast, men irriterande iaf.) Igår, efter att ha fått skjuts av Kristian hem (Tack) så började jag rota bland en massa gamla kläder. Sen upptäckte jag att jag var dundertrött och skulle sova. Och jag svär, jag kunde inte sova. Min mage låg och lät så högt och jag kunde verkligen inte somna. John Blund dök väl upp vid fyra-halv fem och sedan ringer min mormor på min mobil halv tolv idag.

Go Eva(Malin), it's your birthday!

Fialott är här. Vi ska baka chokladtårta och ha mys. Puss på det, jag är fortfarande sjuk men ikväll ska jag sätta min fot utanför huset ändå. Ska fira Mallanbrallan lite, fast först Fia. Min present till henne är den finaste inslagna presenten jag nånsin gett bort, inslagningen är något jag brukar suga på. Denna gång blev det bra.
Nu ska vi baka.


a heart of stone


What are you gonna do?

Okej, nån, snälla, skjut mig? Eller nästan iaf?
Nu har jag suttit inne i det här huset sen i lördags och inte fan blir det bättre. Fick nyss lite hostmedicin av mamma så nu känner jag mig som ett ägg som sitter här vid datorn. Och vi har ingen mat hemma, så jag har inte käkat frukost. Jag skulle kunna äta nånting i stil med gröt. Men då ska man ju tillaga den också. Det orkar inte jag. Nu ska jag å och inte orka göra något annat.

I am redecorated

Jag gör alltid såhär. Bestämmer mig för att jag ska gå, loggar ut från msn och kommer på nåt jag ska göra. Igår satt jag en timma extra. Varför gör jag alltid såhär?
Har iaf färgat håret nu, känns fräsch även om det bllir lite oranget i början. Ska nog baka lite scones och kolla på film eller fotboll. Och i och med det så är allt intressant med mig slut. Jag är fortfarande sjuk och det suger fortfarande lika mycket.

With love only

Jag gör gröt. Idag vaknade jag kvart över ett. Jag fattar inte att jag sover så länge. Sen kollade jag på Aeon Flux. Nu gör jag gröt. Sen ska jag kolla på lite mer film och färga håret. Tack för mig.

I'm already on the road

För att jag ska till England! Härligheten själv är här, jag älskar den, jag älskar Southport, jag älskar vänstertrafik och jag älskar flickan här nedan! Hon har satt igång och planera party tills jag kommer. Jag vill åka imorgon!


Alex för fem år sedan på vår PGL-resa

Hell no

Sjuk igen. Blä. Jag som ville jobba. Men nej, kommer man till Donken och hostar folk i ansiktet blire bara till att åka hem igen. Ingen ide att ens försöka. Jag har fördrivit dagen med att ligga i soffan och kolla på tv. Först Bortspolad och sen en dokumentär om Syrien. Under hela tiden har jag käkat dinkelsportbröd, min nya besatthet.

Ikväll kommer Emma och Hanna hit, vi ska fixa till Peace & Love, tågbiljetter campingpass osv.
Och Fia tyckte att min systers spådom stämmer. Två mot en alltså, betyder det då att jag blundar för sanningen?

Story of my life

Min syster har precis berättat hur det kommer att gå för mig i livet.

Jag kommer att bli en businesswoman som jobbar jättemycket. Jag kommer att tjäna bra och kanske till och med chef. Jag kommer att bo i en välinredd lägenhet i New York, men kommer inte att vara hemma så mycket. Jag kommer att vara singel, kanske ha några one-night-stands här och där, men ingen seriöst. Efter att ha blivit sårad efter ett 3 år långt förhållande har jag inte haft nåt. Killar vill inte vara tillsammans med mig eftersom jag alltid jobbar över när de ska överraska mig med middag och eftersom min mobil ringer hela tiden.
Jag kommer att ha många kompisar som jag träffar ofta och mina dagar kommer att bestå av jobb, after-work, ett one-night-stand och sen hem och sova.
Men vändpunkten kommer när jag är 33 och inser att jag har ingen man, inga barn och jag jobbar alldeles för mycket. Då går jag ner till halvtid och köper en kolonilott och börjar intressera mig för trädgårdsarbete. Då träffar jag en man som är lite äldre, kanske varit gift och äger ett stort företag. Vi blir förälskade och gifter oss. Vi får barn, men absolut max 2.

Syrran däremot har tre-fyra barn, lägenheter lite varstans, ett herrgård i Stockholms skärgård och en stor villa på Blåsbo. Hon reser mycket, hennes café går jättebra och jag är avundsjuk på hennes barn.

Stämmer det?

Hardly still open

Jag tänkte att jag skulle ta tag i den här kvällen. Det gjorde jag på mitt sätt. Genom att somna i soffan och vakna lagom sliten vid tio. Då kändes det som noll ide att ens försöka göra nåt. Så istället har jag bokat flygbiljetter till England eftersom bokningen aldrig gick igenom förut. Nu lyssnar jag på Manu Chao. Tack för mig, snart måste jag fota.

Och tack Cattis och Petra för igår! Det var asmys<3


Some day


Up to my knees

Jag har rosa strumpbyxor på mig och knästrumpor. (Jag vet att alla vill veta)

Min blogg ser för jävlig ut, det har gått för långt. Blir snart ett promenad med Emma, och sen måste jag ta tag i mig själv. Kanske borde jobba också. Det får bli imorrn.
TACK

A perfect harmony

Åh, jag hade så kul igår! Så jävla najs. Allting var så jävla bra så att man kunde bortse från de negativa sakerna som att vi bara var där en utav tre dagar osv.
Efter bilfärd som började igår morse var vi inne på festivalområdet vid halv fyra tror jag. Blev till att chilla lite och kollade lite på Rooney.
Vid sex gick Babyshambles på scenen och vi stod mitt i smeten, precis som det ska vara. Sedan en premiär för mig, aldrig käkat langos förut. Men skippade rödlöken. Jag kommer nog aldrig att gilla det.
Sedan satte vi oss ner på marken, jag sov och klagade på Simple Plan. Jag tycker inte om dom, gillar inte sångarens röst, elr hans mellansnack elr deras texter. Nej, Simple Plan får vara.
Sedan blev det Paramore och det var najs. Inga mer kommentarer.
Efter det blev det lite häng och jag kirrade lite godis.
Sen Jimmy Eat World och jag har nu sjukt ont i nacken efter att ha fått ett knäppryck under den spelningen. Sedan löptur ner till Hawaii och Rage against the machines. Ingenting jag gillar särskilt så, men det var fett att se. Jag lade mig ner och vilade. Någonting med att höra sån musik gör mig så jävla harmonisk.
Sedan lite Familjen, som är så dåliga att de blir bra och ovärdeligt var sättet killen snurrade micken på.

Bilder kommer sen, nu ska jag in i duschen och sen bränna pengar nere på stan.

Still doing the same thing

Jag har en till sak att klaga på. Bilddagboken lackar på mig.
Så bilden blir här istället.
Förlåt att min spegel är smutsig.


Hey Jude

Vilka jävla problem man har egentligen. Som nu, vad ska jag ha på mig imorrn, vilka skor är skönast? Jag orkar inte duscha för att jag är trött, jag har inte tillräckligt bra Photoshop på den här datorn, min systemkamera är tung, osv.
Jag fattar inte själv att jag ens orkar klaga på allt det här. Jag blir så äckligt trött på mig själv när jag klagar.

Imorgon blir det iaf upp vid åttasnåret för att sedan bege sig söderut tillsammans med Emma och Sara. Vi beräknar anlända till Hultsfred cirka 15.00. Och det känns så sjukt ruttet att vi bara ska vara där en dag, att vi inte kunnat stanna längre. Men det finns inte mycket att göra åt saken, man får bara hålla käft och ge fan i att klaga.

It won't disappear

Tröttheten är som ett virus i mig nu. Jag känner mig total utmattad och hade ingen som helst motivation att å upp i morse. Vinden bankade trägrenar mot min vägg och bara störde. Det är en utav de värsta saker jag vet. Men det hela blev lite bättre när jag hittade jordgubbar i kylen och hade i dom i havrefrasen.
Nu är det lite Englandsnostalgi på G hos Klara. Hittade min gamla Basement Jaxx- CD och nu spelas den på hög volym. Måste skriva ett mail till Alex nu kom jag på.

Dagens planer går ut på att städa, sen ner på stan och fika med fina människor. Sen jobb 18-21. Sen får vi se om jag är speedad eller skittrött.

Like it's for your life

Emmas grupp vann i helgen. Och det var deras första tävling tillsammans! Så grattis till henne.


(Och jag hade laddat för att ta en massa fina bilder men glömmer batteriladdaren hemma och det gick inte särskilt bra att fota. Smart Klara, så här gör jag alltid.)

Once again

Idag var jag skittrött, sov för länge och fick stressa sönder ner till stan för klippning vid elva.
Jag har skitseg, både i kroppen och i huvudet. Mitt huvud har varit helt off de senaste dagarna. Jag pratar fel, tänker konstigt och uppfattar saker fel.
Nu ska jag lägga mig ute i solen och sen fixa till ikväll. Blir först Idrottsgalan. Jag och Hanna ska dela ut pris...
Men jag säger man ? "Hej, ni kanske vet vem jag är. Klara heter jag. Vinnaren är.." Det låter ju bara dumt. Får prata med Hanna. Robert skulle följt med oss egentligen men han är sjuk nu. Men det här klarar jag och Hanna.

Vive la vie, c'est le seulement chose quelqu'un peut faire.

fehnhsduygfgbvjbkgjhfjg,fhmfhgmf m,n zkldfsd
Förlåt, det var bara mitt huvud som råkade ramla ner på tagentbordet. Ungefär så trött är jag nu. Stockholm var mys och flickorna likaså.
Nu ska jag hem till Emma snart och lite mys. De närmsta dagarna blir det solning, jobb, tårtätande och Hultsfredande.
Känns bra.

Soar

Jag har packat, jag har nästan städat. Nu kollar jag på One Tree Hill. Snart ska vi inviga grillen. Sen drar jag.

Hela dan, varje dag

Jag ligger på en filt i trädgården med den bärbara. Steker baksida ben för tillfället och mitt enda sällskap är de gröna små djur som ramlar ner på mig från björken. Sedan sommarlovet började har jag lyckats få två myggbett. Stöd som jag är så har jag fått för mig att jag inte ska klia sönder ett enda myggbett på hela lovet. Det kan gå.
Nu ska jag försöka göra om min blogg lite. Men jag är dålig så det kommer nog inte att gå så bra. Sen ska jag hämta ut biljetter inför morgondagen och Coldplay, sen städa... Jag tror inte jag får åka annars. Och tonight blir det huvudstaden.
Puss på solen!

What about her?!

Imorgon drar jag till Stockholm! Bild från avslutningen i onsdags

I'm stuck up this shit

Nu har jag precis bokat biljetter för att kolla på Emma och Bella när de tävlar på Hovet nu på söndag. Det blir jag, Fia och Moa som åker. Alla danstjejerna i Stockholm på fredag. Förhoppningsvis kan vi åka upp redan imorrn och sova där. Ska ta reda på det nu.
Dagen har spenderats framför TVn och med att montera en grill. Det är skitdrygt och nu har syrran tagit över. Kulkul.

There is chaos in my mind

Igår blev det lite som det blev. Diverse saker inträffade, vissa större än de andra. Men jag har dragit den slutsatsen att jag inte tänker göra om det. Det är bara onödigt och jag blir bara extra känslig. Har man inte sovit mycket och är sjuk så krävs det inte så mycket för att man ska reagera för mycket. Och kommer det alkohol in i bilden, även om det bara är lite. så gör inte den saker bättre.
Men jag tog tag i saker så gott jag kunde och har ingen ångest eller klump i magen. Vilket jag mycket väl skulle kunna haft. Jag tycker om och jag är stolt över mig själv eftersom jag lärt mig att ta tag i saker som berör mig starkt. Jag har blivit ärligare mot mig själv de senaste månaderna, och det är jätteskönt. Sen tror jag att jag blivit ärligare mot min omgivning, men det kanske bara är jag som tycker det.

Nu ska en genomförkyld Klara gå och äta frukost och göra sig iordning lite. Dagen kommer att vara lugnt, förhoppningsvis kommer jag att städa lite på mitt rum. Men Löga fick vara idag, bad känns inget bra.Sen får vi se hur kvällen kommer att utspela sig,förslag är välkomna.
Lördagen är helt fri och på söndag blir det antagligen Stockholm med Fia. Vi ska kolla på danstävling hela dagen.

Pretty in pink

Sitter på vår uteplats med den bärbara. Mina naglar fick sig nyss en make-over och är nu bubbelgumsrosa. Verrry like. Hehe.
Igår var det avslutning. Sen ner på stan och träffade Julia och Sixten för att inhandla saft, plastkassar och blockchoklad. Jag och Julia drog oss hem till mig, och efter ett tag vidare hem till Lucas för att äta konstiga argentinska korvar. Jag åt mest bröd. Och hoppade lite studsmatta. Sen blev det Löga. Jag, Antonia och Lucas badade. Det var precis rätt temperatur i vattnet och definitivt värt den fula slickad katt-fisyren som följde.
Sen blev det promenix till Suares på Haga och sleeptime. Efter att ha hängt på Julia och pappa Suares i bilen till Carlforsska tog jag bussen hem.
Snart ska jag hoppa in i dushen och sen hem till familjen Brodin/Krusenstierna för lite studentmingel.


Sommarsommarsommar, åh, snart blir det inte bättre. Jag älskar den här känslan av lycklighet. I princip allt stämmer nu.

Broken

Duschade nyss. Kom på vad jag hade för nyårslöfte. Att alltid borsta tänderna innan jag går och lägger mig. Ibland så orkar jag inte, men sen får jag typ ångest dagen efter. Men det har inte lyckats. Jag har brutit det, många gånger!

Fry like the wind

Idag har jag uträttat en massa bra saker som har resulterat i att jag är 3 Coldplay-biljetter rikare, ett skåp renare och ett par ben lite brunare. I morse hör Emma av sig och berättar att Coldplay ska spela i Globen i september. Jag får äran att boka biljetter, dock inte efter att ha gjort fel två gånger först. Sen bad jag per sms EmmaW att säga att jag skulle komma så snart jag kunde. Till svar får jag: Synda dig! Vaktmästaren klipper skåpen!
Jag cyklade allt jag kunde och när jag kom fram fanns ingen vaktmästare i syne. Efter en lunch blev det Löga med alla barn från Carlforsska, Rudbeck och Wenströmska. Vi såg Carlforsska förlora Junitrofén återigen och sen stekte jag.
Vi hann med lite planerande inför onsdag och sen gick jag hem. Var så sjukt trött att jag inte orkade cykla.



Jag tror verkligen att det här sommarlovet kommer att bli sjukt bra!

I'm walking on sunshine

Dansen idag gick sådär. Bilder kommer. Nu ska jag duscha och sen ska jag och Emma hem till Fia för att kolla gamla dansfilmer. Får se om Moa också kommer med.
Och jag gillar inte bilddagboken, då jag inte kan se folks bilder eller ladda upp egna.


Från föreställningen igår: