Back in the day

Jojo, nu sitter jag har vid Alexskrivbord och lanar hennes dator. Idag har vi hunnit med en del saker, gatt en svand har i krokarna. Jag hittade faktiskt fortfarande, aven om jag inte har varit har pa sex ar. Sen drog vi in till Spouthport pga uttrakning. Inhandlade en adapter. Jag glommer altid sant hemma.
Det kanns bra men konstiga att vara tillbaka har igen. Jag som kanner igen mig lite, men ganska mycket ar forandrat. Mest inne i stan. Tagstationen har fraschats upp. Anda sa slas jag av hur otroligt smutsigt allting verkar.
Ikvall ska vi ut och clubba, men nu ska jag klippa Alex's har.
Puss och kram och det kommer kanske lite bilder sen!

I feel it in my fingers

Jag hatar att slå i mina knän.

Nu är stunden iaf kommen. Om ungefär tio minuter sätter jag och pappa oss i bilen och åker mot Skavsta. Ska bli riktigt kul. Var lite nervös igår, men efter att ha pratat med Alex så kändes det bättre. Varje mening på msn var följd av minst tre stora glada gubbar. Då är det allvar.
Men det här känns bra. Jag är inte ett dugg orolig för flygresan och jag känner mig helt förberedd. Tänker hålla reda på passet den här resan.


Korkad, tom och glad

Snart åker jag! Jag kanske har lite för höga förväntningar, men det ska bli så otroligt jävla kul. Och så sitter jag och lyssnar på Markus Krunegård. Och musiken får mig bara att bli ännu mer taggad. Det är nästan allt jag tänker på. Om nånting blir fel så är det liksom ingen fara för att jag ska ändå till England snart och där kommer allt vara så himla kul.

Brainstorm

Igår när jag cyklade hem från Malin kom jag och tänka på en sak. Hon bakade bröd igår. Eller hon hällde i alla ingridienser i en bakmaskin som fick göra jobbet. Och då kom jag att tänka på en sak, hur formas brödet? Kan man ställa in formen om man vill ha till exempel rostbröd, trycker man på en knapp då?
Sen började jag reflektera över varför jag tänker på allt sånt. Och jag kom bara fram till ett vettigt svar. Hjärnkontoret.
Man skulle alltid veta hur allting funkar och visste man inte så skulle man ta reda på det.
Hjärnkontoret har skadat mig.

In the sky with (diamonds)

Malin räddade mig ikväll. Jag åkte ut till henne efter ett snabbt samtal. Suttit ute i solen, ätit mat, varit ute och gått och bara segat. Det som är konstigt bara är att alla dom här sakerna hade varit så sjukt tråkiga att gjort själv, men när man har sällskap är det bara mys.
För övrigt är jag utmattad, av någon anledning. Gårdagen, med turen hem från Gotland, var ganska obehaglig då jag mådde rätt dåligt. Skakade i hela kroppen när jag skulle på bussen hem till Gryta. Busschauffören gav mig en oroad blick. Men jag är just nu helt harmonisk och pepp som satan till England.


Thinking it through

När jag precis vaknat lite grann i morse började jag tänka. På vad som gör att en blogg blir så stor som vissa verkligen har blivit, och om min blogg skulle kunna bli så stor. Och jag kom fram till att den nog aldrig kommer att bli så stor.
Jag skriver inte om mitt liv, jag skriver om vad jag gör.
Och det är en sån liten del. Får jag med hur jag känner; nej. Blir det nånsin mer djupgående; nej.

Jag har nästan varit besatt av att blogga de senaste månaderna. Men jag har insett att det inte ger mig nånting. Var nånstans förmedlar jag åsikter? Var någonstans lär man känna mig? Inte här i alla fall.
Om jag någonsin visar känslor så är det oftast i en kort mening som går något i stil med : Nu har jag ångest.
Ett sånt skrev jag för några dagar sen. Och var är det värt?
Ingenting.

Så nu har jag beslutat mig för kvalité före kvantitet. Kanske kommer det inte bli mer än ett inlägg varannan dag, om ens det. Men så länge jag har något att säga tycker inte jag att det spelar någon roll.

Deadly love

Jag föreslog till Alex i ett mail att vi kanske kunde åka in till Liverpool medan jag är i England och shoppa. Sen frågade jag om det är bra shopping där. Hon skrev att det var asbra shopping. Tur tyckte jag och satt och googlade lite grann på det nyss. De har tydligen nyligen byggt ett mega shoppingcenter där. Men en massa affärer. Förlåt, men jag kan inte låta bli att helt till mig. Jag tror nog att det har gått för långt när man ser fram emot att slösa en massa pengar.
Och eftersom jag inte jobbat nånting i princip pga sjukdom så har jag inte särskilt mycket pengar. Och det var väl min chef inte särskilt glad över det.
Men just nu ligger det inte i mina händer.

NNhlTr



Jag har blivit sjukskriven denna vecka och nästa. Så de blir inge jobb innan England. Till Gotland anländer imorrn Malin och jag hoppas kunna träffa henne. Liva upp stämningen lite. Annars händer inget. Borde egentligen solat baksida idag, måste få det att jämna u sig lite grann. Men det blåste så mycket, så jag har hängt med photoshop och TVn. Nu ska jag ta mig i kragen och ringa mitt jobb.

Fuck

Okej, nu har jag lite ångest.

My own country


It's been hurting all the way with you, Joanna

Igår innan jag Sen imorse var det upp klockan halv sex bara för att inse att Thea och Corre låst dörren in till stora stugan , där vi för övrigt skulle äta frukost. Och det tyckte jag var jävligt idiotiskt v dom just då, så jag gick och knackade på deras fönster och tvingade syster min att gå upp och öppna. Sen skjutsade vi Fia till båten och jag åkte hem och sov igen. Jag vaknade nog runt ett eller så, efter en massa konstiga drömmar.
Nu sitter jag i solskenet ute och ska förhoppningsvis få lite färg.
Jag har köpt en ny mobil, den har bara inte kommit än. Kommer att ha samma nummer och allt sånt. Men jag får en ny fin mobil.Den kommer nog nångång i veckan, men mor släpper inte hem mig förrän jag är helt frisk, men förhoppningsvis kommer jag hem friskare och brunare.

Och sen ska jag jobba skiten av mig och sen åker jag til England !

Fireworks at lake Michigan

Jag har bränt mig. Har bara slöat idag, slog förbi Tofta en sväng men inge bad för mig. Måste, måste, måste bli frisk.
Imorgon blir det iaf Visby för mig och Fia. Hon ska köpa gulliga saker med får på och jag ska undersöka mina möjligheter att köpa en ny mobil på kampanj men ändå ha kvar mitt gamla abonemang.

Åker nog hemma på måndag, ska kolla hur båtarna går då. Måste kolla vädret också, det styr mig.


And I am off

Om en timma beger jag mig. Jag ska bara ligga och slappa. Var hos doktorn idag, på fyra veckor har jag haft fyra virusinfektioner och detta var bara ännu en. Så ingen penicillin och bara en massa vila. Och det kan jag ju faktiskt göra lika bra på Gotland som hemma. Om inte bättre. Hemma blir man lätt stressed. På Gotland blir man aldrig stressad.

Jag skiter i konversen

Klockan är tio i ett och jag och mamma lyssnar på Magnus Uggla. Tidigare ylade vi Changes med Ozzy Osborne och Black Sabbath. Jag tror inte de flesta gör sånt.
Nu tog visst skivan slut.

Idag skulle jag se på en film som jag velat sett ganska länge. Jag hade spelat in den på vår box. Jag slår på den, mamma och jag sitter i soffan. Då kommer en varningstriangel upp på tvn. Och speakern säger -Denna film innehåller erotiska scenen och är inte lämplig för personer under 18 år.
Visar sig att jag tagit lite fel på namnet när jag skulle spela in den. Crash är en film med Sandra Bullock som jag vill se. Crush är en porrfilm.

Ikväll ska jag nog sova i soffan igen och kolla igenom fler filmer, har en lång lista på filmer jag ska se innan jag åker imorgon. Blir nog La vie en rose, en film om Edith Piaf inatt.

Såg förresten filmen Freedom Writers igår. Baserad på en sann historia om en lärare som tar sig an en klass som är splittrad pga gänguppdelning i och utanför skolan. Men hon lyckas skapa en sortsfamiljestämning bland dessa "problemelever." Hon får flera personer mot sig under processen, bland annat andra lärare på skolan.
Den är verkligen jättebra tycker jag. Alltid kul när man ser en riktigt bra film som är baserad på en verklig historia. Tilläggas kan också att Imelda Staunton som spelar Margaret Campbell är riktigt bra. Jag älskar hennes muskelryckningar när hon blir riktigt arg.

One gone, two to go

Petra har lämnar Västerås och Sverige för Spanien.

Jag har ont i halsen. Mina örongångar är svullna. Det rinner ut mina ögon. Jag har ont i huvudet. Det kliar överallt på min kropp. Jag är täppt i näsan. Näsan rinner. Jag nyser. Jag är stel i nacken.
Imorgon åker jag till Gotland för att vila ut.

It's outrageous

Hej, jag heter Klara och jag har antagligen halsfluss.
Hej, jag heter Klara och jag kan inte jobba.
Hej, jag heter Klara och jag ska till Gotland.
Hej, jag heter Klara och har tappat min mobil.
Hej, jag heter Klara och jag har en vän som heter Sophia.
Hej, jag heter Klara och min vän Sophia räddar mig i en vecka. <3

No more

Jag är sjuk. Det vet folk redan. Idag är det värre. Är täppt i näsan, har ont i halsen, hostar och mina öron gör ont. Och igår var jag ett smartass och tappade mobilen och jag måste sjukanmäla mig från jobbet. Det känns inge vidare. Jag som skulle jobba och bli rik. Istället kommer jag att vara sjuk och fattig.

If seeing meant that you would have to believe

Okej, jag är sjuk. Vi har fuktskada i vårt lilla badrum, vilket betyder att jag i fem veckors tid måste duscha i badkaret. Vilket jag ogillar starkt. En skata tänkte nyss äta upp min macka, men det fick han inte. Jag gillar inte den skatan. Ikväll vill jag hitt på nåt. Nånting bara. Alla kvällar sen jag kom hem från P&L, förutom en, har jag legat hemma. Igår tjockade jag godis, choklad och chips. Kände att jag var värd det efter hela fyra timmar på jobbet.
Nu ska jag ut i solen igen.

B som i Bag

Jag vill åka tillbaka till Peace & Love, Ukraina skulle inte vara helt fel heller. Eller möjligtvis åka till England. Men det ska jag också. Har övertalat mamma att ta en tripp till Nice, men hon påstår att vi inte hinner åka i höst. Blä. Hon och syrran ska till Grekland, jag får ej följa med. Bara om jag betalar själv. Men det är ändå ganska förståeligt.

Ikväll väntar jobb. Cash, hehe. Har inget mer att komma med, mitt huvud är för trött för att tänka.

Drums banging in my head

Min blogg har kanske försummats lite den senaste veckan, först prioriterades Peace & Love först, och väl hemma behövdes vila.
Kommer en ordentlig P&L-update snart från mitt håll, hoppas jag.
Imorrn blir det iaf Framnäs och bad. Och solsken.
(Och det är skitdrygt att skriva när nån står bakom en)