.

Vissa människor förändras aldrig.

Sticks and stones

Sjukt hur mycket man kan hitta hos en människa som man irriterar sig på. När man inte känner människan heller. Bara konstigt. Ofta vill man ju inte se de dåliga sidorna av nån person, men ibland är man på ett särskilt humör. Är man så då stör mig sig på allt och alla, i stort sett.
Nej, ska äta mina rostmackor nu och sen bara ta det lugnt. Det behövs.

Ska vi älska...


 Jag är dålig. Jag uppdaterar aldrig. Tror inte att det gör någonting. Imorrn ska jag iaf färga håret igen. Sen tvätta det, som är min nya fetisch. Måste ha bort det gul/orangea. Vill ha blondt. Ska nog inte färga det hennarött nån mer gång. Men känner att det bara är det som fattas sen är jag igång. Nya block, ny kalender, ny hårfärg, gamla kläder men ny ork. Känner att jag vill ha nåt att göra. Gick med i elevrådet. Eller som representant för elevrådet i klassen då.
Är taggad till att resa också, kollade igenom Ukraina-bilder igår och idag. Måste få upp dom plus Englands-bilderna. Känner av någon konstig anledningen att jag behöver det. Nej, nu ska jag hänga min tvätt (<3, tvättning är min andra fetisch) och sen krypa till kojs. Morr

The opposite way around

Satan vilket konstigt humör jag är på. Trött och seg efter jobbet, men träningstaggad och även soltaggad. Jag vill verkligen åka iväg nånstans. Det första jag gör på morgonen är att slå på datorn och kolla vad som finns. Kan inte avgöra om det bara är sorgligt eller en positiv sak. Imorgon ska jag göra vuxensaker, gå till banken. Det är väl kanske inte så mycket av en vuxen sak, men ändå. För mig är det.
Nu, kvart i tolv på kvällen ska jag städa mitt rum.

Kan förövrigt tillägga att jag jobbat två dar i rad nu med skor på fötterna i storlek 44, vilket är fem storleker för stora. <3

I have fever

Frustrationen låg hög hos mig igår efter ett samtal men en vän till mig. Dock inte frustration emot den personen men mot många andra. Det är otrolig att så pass många människor inte har förmågan att tänka steget längre, att se det långvariga konsekvenserna av sitt handlade och hur småsinta de kan vara.
Men samtidigt kan jag inte låta bli att tro att dessa personer inte kan tänka längre, jag tror bara att de inte gör det. Vilket bara är ännu mer frustrerande. Kanske har de inte upptäckt det än, men då kanske det är dags att göra lite soyl-searching?
Och de långvariga konsekvenser, såna finns det olika sorter av. Det finns konsekvenser för dig själv, och det finns konsekvenser för andra. Och de allra flesta är ganska duktiga på att tänka på sina egna konsekvenser, men det verkar svårare att förstå konsekvenser för andra.

Och det här är inte så jävla ovanligt. Detta är ett citat från Bibeln, vet inte vart det står, men nånstans i det nya testamentet. Men det var det första jag fick lära mig i skolan och jag tycker att alla ska iaf tänka över det. Jesus sa:
Det du vill att andra ska göra för dig, det ska du göra för dom.

Visst är det lite förenklad form här, men buskapet är fortfarande detsamma. Det du vill ha från andra människor, kärlek respekt och mer, kan du inte bara ta, du måste ge också. Helt enkelt, behandla alla så som du själv vill bli behandlad. 
Så jävla svårt är det inte.

Oh yes, you're coming home with me!

Puss Emma, detta inlägg är tillägnat dig eftersom att du tyckte att jag uppdaterar för lite. Tack för att du fixade mina naglar ikväll. Och tack för att du erbjuder mig sovplats, men jag måste komma hem. Har saker att fixa.
Glöm aldrig bort hur bra du verkligen är, du är underbar, snygg, och ser jävligt het ut i vår present! Vore jag lagt åt det hållet skulle jag inte tveka, haha. Flumm visserligen, men du är verkligen en utav mina bästa vänner och du ska veta att jag alltid ställer upp för dig.
Hoppas du tycker om ditt inlägg nu:) <3

It's not the fall that hurts

Åh, jag är så sjukt solsugen! Undersöker för fullt mina möjligheter att få ligga några dagar och steka. Vet inte hur genomförbart det är dock. Det är nämligen mycket som ska klicka. Men som tur var kan jag nog locka med mig lite folk. Jag vet att Malin är på.... Haha.
Igår blev det lite partajande med henne, Mellis och Sophia. Mycket trevligt. Nör jag sedan gick hem mötte jag min mor och fick sällskap. Gick hela vägen hem utan skor. Idag är jag så sjukt seg och pengarbrist lider jag också av, så det blir till att stanna hemma ikväll istället för att åka med till Sthlm. Ska grilla lite och ta det lugnt istället.

Into the woods

Beger mig snart till Emma och ska sedan ner och möta Josefin för att handla mat. Sen blire stuga. Jag vill fiska. Kan dock inte lova att det blir så. Ska bli skönt att göra nåt annat.
Sitter även och kollar mitt schema. Helt okej. Men inte bra.


T'is is the sound


Jag och Miss Alex utanför Superstar Boudoir.


Det känns så skönt att jag har så mycket att blicka fram emot. Jag har ganska många planer på g och det behöver jag. Särskilt efter en dag som denna. Jag vill bara att allting ska fungera för mina vänner, och gör alltid mitt bästa för att se till att det sker. Men ibland kan man inte påverka allting i den mån man skulle vilja. Särskilt inte när det beror på en tredje part som man inte alls förstår sig på.
Men då kan jag i alla fall se fram emot mina kommande planer. Det är inte långt kvar till 18-årsdagen för min del, och körkortet finns faktiskt inte alltför långt bort. Alex ska komma hit, och jag ser fram emot att visa henne alla de saker som jag är så stolt över här hemma, mina vänner ligger högst upp på den listan. Jag vet att jag ska åka till Estland i en vecka på utbyte, med en massa härliga människor. Vet också att det blir Belgien om inte alltför lång tid.
Tror nog att det är friheten som jag anar runt hörnet.

Mango, papaya.

Vuxenpoäng till mig idag.
Jag har jobbat, och kört bil. Snart är jag ju redo att börja pensionsspara. Känns bra att jag kommit igång med bilkörandet. Jag vill ju kunna ta mitt körkort så snart som möjligt efter att jag fyllt 18. Har inte trott att det skulle kunna funka, men efter idag tror jag nästan att jag skulle kunna ha det i februari. Det känns riktigt najs. Imorrn ska jag jobba.

M






The hole just isn't there any more

Ikvall har varit sa underbart. Egentligen skulle vi ut och kaka med de andra fran Shoreside, men alla utom tva, forutom jag och Alex, backade ur. Eller jag vet inte ens om man kan kalla det sa. De har helt enkelt skitit i svarat. Vilket gor att jag kan konstatera en sak. De tjejerna har inte forandrats det minsta lilla, och det ar inte en bra sak.
Man undrar bara varfor folk inte bara kan sluta bete sig som bitchar och borja vara som oss manniskor.

Har iaf suttit pa en brevlada i extremt tajta jeans, sprungit over en jarnvag nar taget skulle komma, legat och kollat pa stjarnorna, diskuterat allt och ingenting. Precis som det ska vara. Over and out.

Most shoes wins!

Kom hit med tre par skor. Har nu sex stycken, som totalt kostat mig £8. Ikvall skulle vi ut egentligen men alla har ignorerat oss sa vi skiter i det. Nu sitter vi och kollar pa gamla bilder med Frankie. Skitkul och se gamla bilder va sig sjalv nar man var tio. Sen blir det kanske lite forandring.